spring till elden

Har sovit hos amanda de två senaste dygnen med några töntar. Det har varit väldigt mysigt. Och nu är det bara att tagga till, för imorgon klockan 8.15 ska vi springa 5 km på idrotten!!!! (och juste, sen är det valborg också).



Alltså jag var ironisk.


Fast jag gillar att springa.


Och jag gillar Valborg också.

pling

Tjenixen! (haha) Sitter och skriver en svenska text nu. Hurra. Måste fortsätta. Tjingeling! (haha)

Dance with somebody

Sitter på tuben på väg till golfbollen. It's gonna be legendary. Förövrigt är det en tjej som har en klänning gjord på endast Happy Meal lådor från Mc'donalds här bredvid. Något för Rosanna kanske?

Rulla.

HEJ TJOLLAHOPP. Jag mår illa. Har ätit för mycket fika ute i vårsolen på altanen. Fast det var värt det. Jag är fylld med glädje, det är underbart. Igårkväll var bra. Den spenderades i en lägenhet på söder där det var en sån där fest, ni vet. Jag, Rosanna och Amanda kände oss lite lost bland alla musikesteter där men de var mysiga. Och lägenheten var en trea (eller var det en fyra?) som också var mysig. Allt var mysigt.

Nu ska plugga lite till och ikväll så ska jag se THE LAST BOUNCE och jag är så excited att det gör ont i magen. AH. Det blir awesome.

Kärlek till alla.


HAHA, jag var tvungen att langa den här bilden för jag fick ett skrattanfall när jag såg det här päronet. Det är så fult ju.


Retards



fast jag gillar henne ändå.

evacuate the dancefloor

Jag är fylld med endorfiner! Kom hem från dansföreställningen för ett tag sedan, och det var faktiskt grymt! Eller, tjaa, jag hade gärna gjort om det eftersom det var ganska osynkat ibland..men det var sjukt kul och man ska fokusera på det positiva (äkta DISA-anda!). Haha. Aja. Jag måste plugga.

2010's hetaste köp!

Just nu är grafräknaren väldigt het och kommer fantastiskt nog hålla ända in i sommar och höst 2010. Grafräknaren går att bäras till allt, den piffar upp vilken tråkig outfit som helst! Mitt tips är att gå och köpa en grafräknare i färgen blått för den modiga fashionistan och en i svart för de lite blygare. Sähär matchar jag min grafräknare:


Du kan bära den när du känner dig nöjd.


När du är glad och taggad.


But you can also be FIERCE with it.

Som sagt, den går att matchas med allt. Väldigt praktiskt när du måste räkna ut något också, eller plugga till matteprovet en måndagskväll...


random

Uppskattar uppriktighet. Men det var ändå lite random. Fast ändå ganska kul, typ. Och gulligt. Desperat? Nej. Eller? Vi säger att det var random men gulligt.


ilandsproblem

Såhär på kvällen, så tänkte jag dela med mig av lite tankar.

Jag gillar choklad och godis. Verkligen. Tyvärr så är vi äckligt informerade om att det inte är sådär jättenyttigt eller hälsosamt. Men vi äter det ändå, för att det är gott och för att vi påstå oss förtjäna det. Problemet uppträder hur som haver när man äter inslaget godis i papper. Själva syftet med godis är njutningen och smakens skull, och inte bry sig om  hur många kalorier som trillar in. Då är det ju väldans dumt att ha inslaget godis som gör att man måste ta bort pappret, lägga det på bordet och se det ligga där framför en. Pappret ligger där och flinar åt en, räcker ut tungan. Därefter med tiden växer pappershögen vilket tillslut leder till att man slutar äta, för att man inser hur mycket man har ätit. Man har beviset framför sig. Hur tänkte egentligen godisföretagen då? De skulle säkert tjäna på att göra oinslaget godis. Det är billigare, miljövänligare och vi, de stackars konsumenterna slipper känna ångest. Om jag någon gång eller ni någon staartar ett godisföretag, gör då inte inslaget godis! Förstårt? Dessa tanker uppträder regelbundet varje gång inslaget godis intas...

rubriken som ska fånga läsarens intresse

Idag är det söndag och imorgon är det måndag och sedan är det tisdag och efter det kommer onsdag för att sedan gå över till torsdag och sedan så är det fredag och helg igen. Det var ju inte så fasligt lång tid va?

Min helg har varit fin. Dansade i fredags, var olagligt trött när jag kom hem och blev bjuden på sushi. Somnade sedan framför Harry Potter. VÄldigt mysigt. Lördagen inleddes med första uteträningen med friidrotten och det är ett sant vårtecken! TAgg!! Fikade sedan med bästa Fanny på söder och åt världens största morotskaka. Det var underbart att träffa henne och vi kom fram till att det måste göras oftare! När kvällen vankades åkte jag, Rorre, Amanda och deras buddies in till en fest i Nacka. Det var väldans trevligt! Awesome var ordet.

Ursäkta för ett opersonligt inlägg om mina handlingar. Men ingen är tvingad att läsa.

Att missa hopp och snurrar pga sektledare suger.

Jag glömde säga att jag tog årets första cykeltur i tisdags. Beöver jag säga att det var underbart och vårkänsla upphöjt i tusen? Om man räknar bort att däcken var opumpade då..

Idag fyller galna, men ack så fina Andréa 17 år! Gratulationer till dig!

Nu är jag hemkommen från dansen fylld med middag (och lite choklad) i magen. Resten av kvällen ska spenderas med skolböckerna. Taaaaaaaaaaaaaaaggiiiissshh.


ätabörmanannarsdörman

Idag var en fin dag med sol. Jag åt tre potioner mat i skolan. TRE. Kände mig som värsta tjockisen när jag gång på gång gick fram för att fylla på tallriken. Haha. Fast jag väljer att skylla på att det är kroppens naturliga återhämtning från träningsveckan.


G.R.åtta.

Jag måste medge att mitt lov har varit alldelses utomordentligt förträfligt. Jag har tillbringat min tid i en stad utanför Milano i Italien med några extremt mysiga människor. Schemat under veckan har präglats av träning, sola, bada, äta, mysa och dylikt. Det var alltså ett träningsläger med friidrotten som bestod av sexton glada muppar, ivriga av att få träna. Vi betade av elva pass under veckans gång, och det må jag säga, att hård träning var det. Nu blir vi alla biff. Det var en awesome resa som jag sent kommer glömma då vi träffade trevliga (och otrevliga) tyskar, italienare, random servitriser, besökte San Marino och Florens (som var en väldigt vacker stad!), låg i högar på varandra och konumerade en stor mängd choklad och glass. Den touchade höjden av nice:ighet.


Jag och Fanny på planet, taggade men trötta då klockan var 06.00

Första kvällen inleddes med glass. Äpplet var glad.

Våran bil som ständigt spelade Elvis på högsta volym och det va så galet awesome. Här taggar vi för att srpinga våran dagliga morgonuppvärming i skogen.

När det vankades lunch på eftermiddagen blev sammie och stine lite coola.

Ylva och jag var de första i gruppen som fick ta emot den prestigefyllda gyllene kotten.

Då blev jag så glad att jag hoppade lite i sanden.

...och för att fira det sattes Elvis på i bilarna. Konsekvensen blev självklart att alla började dansa.

HAHA, kolla mitt ben, I'm a dancer dude. (För er som undrar så finns det inte något syfte med bilden, det var bara random på ett skojigt sätt).

Denna aktivitet var strändigt återkommande på kvällarna, d.v.s. att ligga på varandra och dega. Vad ska man annars gör i Italien liksom?

I regniga San Marino blev jag och Malin hungriga på crépes. Nutella är sjukt najs som fylling.

Söt bild på en del av gänget.

Vi badade och solade en del på stranden också. Jag kände mig ovanligt hoppig.

I Florens var det väldigt varmt och soligt. Jag och Klara schtekte med Ben & Jerry's glass. Så underbart gott.

Väldigt söt bild på Klara när vi traskar upp i ett torn med ca 500 steg.

På vägen hem från Florens åkte vi över bergen. Det var sagolikt vackert och här är en äckligt fin bild på Elin och Malin.

Det var en del av bilderna. Do I have to mention that it was awesome?


RSS 2.0