degkyckling

Alltså jag vet att jag är fett med tönt som aldrig uppdaterar men nu är det så att jag har haft fett med plugg och fett med ett liv så jag inte pallt skriva med fett. men snart kommer det fixas en ny design, det är fett, det. 

Ikväll var vi på födeslsedagsmiddag för finaste therese som fyller 17 år. 17 är den lite mobbade åldern, mellanpldern typ.. Vi åt iallafall libanesiskt och det var förträfligt trevligt. Grattisgrattis!
 

Ballerina (kakan alltså)

Man kan ju undra varför jag lägger upp denna. Det är lite pinsamt. Det är min balettgrupp på onsdagar. Och ni lär ju känna igen mig, jag är jätten, typ lång sådär. Och det är viktigt att ni kommer ihåg att jag inte har sådär stela armar egentligen på diagonalen, jag är faktidkt nervös...typ. Och så stampar jag inte med fötterna sådär heller. Nu är ni nog redo att playa!


man kan inte ta igen sömn

alltså jag pallar inte mer nu. gillar inte att vara såhär sliten.


exakt där vill jag vara exakt nu.


jag lyssnar på Mozart

hej...
HEJ!

Man måste se saker från olika vinklar

Hade ett samtal med en person som var väldigt givande idag på spanskan. Även om det hon sa kan anses vara obvious, så fick det mig att tänka till. Sådana människor är smarta och jag ser upp till dem.

Langning

Jag hade bett om hjälp. Jag åkte in till Thedals tunnelbanestation där jag skulle möta upp de hårda killarna. Jag var nervös eftersom jag är dålig på att orinentera mig i kollektivrafiken i Stockholm och för att dessa killar var trots allt...hårda. Det konstiga var att jag hade beställt hamburgare, de hade fixat något dussin hamburgare i kassar som skulle utbytas diskret mot pengar på tunnelbanastationen. Det var alltså inte langning av dricka, utan av hamburgare.

När tåget väl gled in i Thedal såg jag killarna stå mot en vägg med uppdragna kragar och några kassar (fyllda med hamburgare). Dörrarna öppnades och jag klev ut, dock hade jag inte nerver nog att pallra mig fram till killgänget som för övrigt var fett biffiga. Med dunkande hjärta vände jag på klacken och började se mig omkring i de främmande området Thedal. Det var helt fantastikst. Det var höga berg, täckta med regnskog, bergochdalbanor som gick över hela landskapet, stränder, vatten med öar och underbara hus. Jag gick in i ett av husen, som låg ute i vattnet. Det hade en terass med en glasvägg som var deras sovrum och var minst sagt vackert och speciellt. Helt random dyker mamma upp och presenterar hennes nya familj för mig. Hon hade tydligen skaffat sig ny man, nya barn, nytt hus och nya hundar. Jag borde ha blivit förvånad men istället, sade jag "hejdå" och åkte sedan hem med tunnelbanan.

Därefter vaknade jag i Lisas säng av att jag armbågade henne. Vad var grejen med hamburharna liksom? Och Thedal, finns det ens!?


inatt somnade jag i den här flickans säng


Helgen ser lovande ut...

Fredag (Imorgon): Deadline för uppsats i Historia A: Franska Revolutionen

Vecka 12:

Måndag: Tusen matteuppgifter, uppgifter på stencil, utvärdering av matteprov: Ma A
               Ten words with explenation from novel: EN A
               Naturkunskap redovisning med gruppen och deadline för uppsats, SUN: NA A

Tisdag: Inget än så länge...

Onsdag: Redovisning med gruppen om Franska revolutionen: HI A
              Matteuppgifter

Torsdag: Spanskaprov på, Lola Lago: escribir

Fredag: Deadline för 1200 ord uppsatsen, kommunuppgift: SH A


Att skratta med kaffe i mun.

humöret går verkligen upp och ner dessa dagar. Denna dagen så har jag varit väldigt glad överraskande nog. Det känns bra, det känns mindre bra att de fyra vckorna som är emellan sport-och påsklov är de stressigaste veckorna under hela året för oss utsatta gymnasieelever. Jag ska dock inte klaga, det sprudlar av dansglädje i hela kroppen efter Mairos koregrafier. Han lyckas varje gång, och idag fick jag dessutom beröm, awesome! Förövrigt så sprang jag och lukas till cafe birger för att köpa dyrt kaffe, i eftermiddags. Tyvärr lyckades jag hälla ut halva muggen över min vita tunika då locket var =I#?¤"¤%&"%#" sönder och läckte!!! Det var fett pinsamt, vi satt i datasalen, fast de övriga gruppmedlemmarna fick sig iallafall ett gott skratt, och sådant gör ju iallafall en glad. 

Hahaahaa, aah. 


mitt i plugghetsen

HUR SKIRVER MAN TAKEAWAY I PLURALFORM?

- Takeaway:sen?
- Takeaway:ar?
- Takeaway:or?

Hjälp mig!


UPDATE; 16.37: Takeaways. Reta mig inte. Man blir faktiskt lite groggy i hjänan när man stirrar på en dataskärm en hel dag.



vrg...



I was aiming for the sky

beroendeframkallande.


Chicaagooooo!

Då har man fått ett nytt namn: Arre Sarre. Jag tycker personligen att det är jääääätte coolt..! Tacka ska vi göra Rosanna som okontrollerat spottade ur sig det i en vild diskussion. Nu måste jag dock kontra med något bra namn till henne... Idag fick vi en liten spännande present från Ponnie som hade importerat det från hennes resa i USA. Och ja, hon vet vad vill ha, vi fick varsitt par Victorïa´s secret trosor. Det är ju bara för awesome. Och så passande, idag är det ju "The international day of awesomeness" enligt facebook evenemanget som jag så tappert valde att delta i! Taaaack så fruktansvärt mycket Ponnie! Jättesnällt att slänga en tanke till oss och köpa så fina saker <3333

Vi gjorde en swingdans koregrafi på jazzen i skolan idag. Det var fett med kul även om den mest bestod av pensionärsposer, random ryck i nacke och huvud och helylle-skrik. Men det är ju trots allt i sådana fantastiska saker som man får utlopp för sin energi. Det var grymt kul.

Ojoj, tiden rinner och jag har inte tid för någonting. Fred till alla och ta vara på den sista tiden med awesomeness!

i brist på fantasi

dubidubi duuuuu. dubidubi duuuu. dubidubi duuuuu.

Dags att krypa til kojs och tryna.

Nu borde jag sova. Men jag är fett med busig som inte gör det. Eller bara korkad..

Dröm fina drömmar. Natti.

Att sussa, slumra, dåsa, tryna, slafa, slagga, knoppa, bryna, kvarta, nanna, snusa, lura och sova.

underbart..

Tjillevippen (en lite småtöntig hälsningfras har ju aldrig skadat)! För er som har missat det så är det måndag idag och det innebär för mig den jobbigaste skoldagen då jag har alla "tunga" ämnen. Har haft ont i huvudet hela dagen p.g.a. att skolan tror att man inte har något annat liv en just plugg. Suck. Har känt mig sådär tråkigt negativ hela dagen också. Jag vill inte vara sådan. Tycker inte om sådana personer som klagar hela tiden och sprider negativ energi omkrin sig. Försökte att hålla humöret uppe iallafall och låtsas kan man ju alltid göra..! (ojoj, om d.i.s.a.-lärararen skulle läst detta hade jag fått MVG). Det var iallafall trevligt att träffa shoolbuddies igen och dem livar ju upp stämningen så fint trots allt. Det börjar även bli vår ute, i storstaden ligger inte drivor med snö på gatorna och solen värmer samtididigt som fåglarna kvittrar. Åh. Sådant är ju rent ut sagt underbart!


hahahaha, skämt och sido. Nej, jag tycker inte ens om låten...men det var ett så snitsigt avslut till texten tycker jag!


En veckas paus

Nu är man hemma igen efter en vecka i Trysil. Har haft det riktigt bra på den svenniga semestern och känner mig faktiskt utvilad för en gångs skull! Att åka skidor hela dagen för att sedan slockna klockan tio på kvällen är ganska najs fakiskt. Jag låter bilderna tala.


Jag och Dante försökte vara taggade på en nio timmars lång bilresa.

Jag hade en hel del rolig läsning att roa mig med som tur var...host.

Lyckligtvis var jag väl förberedd och hade laddat med en fet godispåse!

Väl framme kastade Frida och jag ut oss i backen. Här sitter vi i den coola sittliften för oss själva. (Alltså den var fett med cool eftersom man kunde dra över en glasvägg så att man satt instängd i en liten bubbla. Det kändes som ett rymdskepp.)

Jag ser ut som en uppsvälld mupp men jag ska tala om för er att det inte är lätt att posa på toppen i kulingväder och skidkläder (snitsigt rim va!?).

Det var väldigt vackert på vårt trädfria fjäll.

Har en del spännande filmer att lägga upp sedan! Pöss.

RSS 2.0