the time is now

Igår träffade jag Fanny över en väldigt fin fika på Muggen. Vi hade hela sommaren och ta igen så var tvungna att hänga där några timmar. Efter det dorg vi hem till Fanny och åt middag för att därefter möta upp ett coolt gäng att se Karate Kid med. Jag var väldigt skeptisk till den filmen men jag säger (tillägnat till Hedvig) "den här filmen var ju bra!". Det var en mysig eftermiddag/kväll och när några hurtiga av oss traskade hem genom natten konstaterade vi att att de små är stora nu, eller att vi är gamla, eller bara att det är weird att 95:or faktiskt kan köra moppe nu. Rätt som det är sitter väl vi imorgon som stickandes och gungstolandes gamlingar. Stress!

dissarN

Efter mycket om och men ska jag spendera helgen på båten bland skärgårdsaöar och mygg.



Jag har fått hem jordens snyggaste skor så nu är jag inofficiellt stans ballaste tjej. Återkommer på söndag.

tre streck

Spenderade gårkvällen och natten hos Amanda med Rosanna och Ponnie. Det kan liksom inte bli dåligt. Vi dansade omkring i Amandas rum som töntar och därefter skrev vi väldigt spännande listor. Amanda var dessutom man och grillade kött åt oss. Att äta kladdkaka och ostbollar framför film är ju inte heller så fel.

Jag spårade igår och köpte en svart långklänning från HM. Det var coolt. Jag känner mig faktiskt lite cool i den. En cool nunna typ. Fast snyggare. Eller nåt.

Nu ska jag fortsätta med mitt hemliga projekt (lol).


jag vill köpa höstkläder

Här sitter jag och svettas i soffan och lyssnar på Hellström. Min dag har mest bestått av spotify och facebook men jag ska vara lite mer produktiv och fixa CV och välja dansskola för att därefter bege mig till säsonens första friidrottsträning. Lovdagarna börjar sakta men säkert förvandlas till vardagar. Gick det så snabbt?

Sommartider

Tänkte visa lite av vad jag har sysselsatt mig med från den senaste tiden av sommaren i form av bilder.


Levde på Gotland en vecka med dessa coolingar.


Vi hängde en del på busshållplatser.


Och lekte i Visby. Och träffade på en cool snubbe med coola öron.

Vi cyklade en del på landsvägar och badade vid stranden.


Och chillade på studsmattor.


Dä va än rålig väka.


Sen for jag vidare till Frankrike, Fayance...


..och hade en awesome time med dessa snygga systrar.


Den här tjejen råkar vara min bästa vän.


Vi trampade ut i sjön på Pédalos och hade det väldigt fint.


Vi åt en massa mat såklart.


Och gleeed runt i St Tropez (typ iallafall)


Vi träffade Michis och Amelie i Cannes en kväll för att äta och och så.


Vi hade det oerhört mysigt.

Frankrikebilderna är från Lisas aweome kamera.


Just nu har jag drabbats av mystisk feber. Det är osoft.


Ibland orkar inte själen.

Det här är ett patetiskt försök till upprätthålla en blogg som är döende men ibland måste jag sätta min hälsa på prio ett. Jag kände att tiden under mitt sista bloggande var en rejäl kraftansträngning i allt som kretsade kring den. Det blev helt enkelt för mycket med all press, fansen som inte kunde sluta stalka mig, kraven och kommentarerna. Ja, jag gick in i väggen. Det är en tuff branch och man förväntas ständigt vara på topp oavsett humör. Jag måste alltid se fräsh och redo ut för att vara en bra förebild för alla mina läsare och jag kände (*retorisk paus*), då, att jag inte kunde vara det. Därför tog jag en ordentlig bloggpaus. Lyckligtvis har jag hämtat krafter nu och tack vare allt stöd jag får från er läsare så orkar jag med vardagen och bloggandet igen. Tack.

Kärlek till jorden och alla dess vackra ting.


(djup bild)


RSS 2.0