alla dansar och jag tänker är du också själv

Vad skulle jag göra utan älskade Håkan?

för det skulle ju vara dans dans dans

heyheyhey nu är jag jätteglad chey för jag får åka hemhemhem och fira nyår tjohey!

och jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar

Har frusit hela dagen. Hoppas ni har det fint där hemma.
Har upptäckt retuscherings-programmet på min mac. Att sitta och täcka över skönhetsfel på sig själv är riktigt bra tidsfördriv.

se dig för lillebror här kommer lyckan

Det finns inte så mycket att göra här bak i bilen så jag uppdaterar lite till. Har precis tittat klart på Forrest Gump och gråtit floder, som vanligt. Jag tror jag vågar påstå att det är den bästa filmen som någonsin gjorts, alla kategorier, typ. Den har liksom allt och är bara sådär jättefin.
Vet inte riktigt hur lång tid det är kvar tills vi når vår slutdestination. Kanske tittar jag på en film till. Kanske äter en kaka. Eller spelar mega jump på iPhonen. Vem vet? Anything could happen back here. Living on the edge!!!!!1

någonstans i vinterns vrår väntar det en sommar

Nu kör vi live från bilen jarå! Det rullar på. Ja.
I brist på annat att blogga om kan jag visa en av mina snygga kompisar.
Det här är Amanda som är redo att dra på fest.

och jag har hört att du träffat nån och jag har hört att hon är allt ja inte va

hejhejhejhej nu har jag tvättat, packat, scrubat mig med lemonscrub från the body shop och tagit photobooth bilder. Det är alltså dags att gå och sova snart. Imorgon far jag tydligen till idre fjäll. Jag får lyckligtvis ta med mig min kärlek - min macbook. Idag har vi varit i österskär för den traditionella minijulen och det var mysigt som vanligt. Fick massa fint, bland annat en kudde med en hund på tihi. Idag pratade jag med mina favoriter påväg hem från staden. Alla tre på en gång, det var fett. Jag är så pepp på Peace and Love att jag dör. Vi ska boka nästa vecka iiiihhhhh.
Nu ska ni få se min coola taklampa som jag fick i julklapp. Eller ni får snarare se ljuset från den. Känns som att jag bor i versta djungeln. wow. fet. ceult.
man ba wow typ!!!!
estetbilder är sexigt
kolla liksom!
hejdå!

GOD JUL

Hej världen, det är julafton och jag är ett litet barn igen. Tihi. Skriver mitt extremt fantasifulla grötrim så förstår ni:
"Nu när jag har fått min Macbook Pro
kommer gröten på tur och livet mitt har ett soft flow."

Det har varit en jättefin dag, som alltid på julafton. Jultraditionerna har fullföljts och nu befinner jag mig i någon sorts matkoma.
Och ja, det här är då alldeles färska bilder från webcamen på min Macbook. Tihi. Och jag har lockat håret idag. Ni får en bild till på mig bara för att det var så himla snyggt.
Att det ska ta så lång tid bara att göra sig fin. Menmen, GOD JUL alla fina.

23 december

Då var det den 23 december. Imorgon är det julafton. Så att ingen missar det. Jag mår bra. Jag får äntligen sova, vila mina ömmande benhinnor, äta massa mat, träffa vänner, titta på film och göra precis vad jag känner för. Känns fint. Det finns ju alltid saker att klaga på, men jag fösöker låta bli att tänka på det, bara onödigt.

Idag har jag en massa saker att göra. Måste resa mig upp och göra det nu. Orkar inte. Blir så jävla lat när man är ledig. Skönt att sitta här ju. Sitter nog ett tag till. Ja, det gör jag. I soffan alltså, det är där jag sitter nu. Och lyssnar på Erik Linder. Skratta om ni vill. Det hade jag gjort. Men jag tycker han är bra. Hejdå och god jul alla.


julkänsla

Åhåhåh, vad bra start det har varit på jullovet. Igår bestod mitt näringsintag endast av lussebullar, choklad, godis och någon köttbulle. En stor grupp mysiga människor hängde hos Amelie där det var julknytkalas. Alla proppade i sig onyttigheter, skreksjöng och dansade till jullåtar. Därefter förflyttade vi oss neråt till källaren och lade oss i högar i soffan och på golvet och tittade på Love Actually. Så himla fin eftermiddag och kväll att jag får ont i magen av både maten och all kärlek. Ponnie och jag åkte hem till mig sedan för att prata och sova. Och idag har det inte hänt så mycket vilket också kan vara helt underbart.


Dans i fredags. Fotograf: Elisabeth

jag kan inte dansa så fint som du

NU ER ALLT BEST FÖR JULLOVET INLEDDES IGÅR MED JETEFEST OCH JARLAPLANINCEST

Stört vad lycklig jag är över det efterlängtade jullovet som äntligen har anlett. Det firades som sagt med fest hos Kassi igår som var sådär superbra.

Fick sjuhundrafemtio riksdaler av friidrotten idag för att jag tränar, bara sådär. Soft är ordet (eller qeuult!). Sedan julhandlade jag i staden likt alla de andra stressade stockholmarna. Självklart hade vi friidrottsflickor vår traditionsenliga Pannkaksdag idag med bastubad, snöbad, pannkakor och dansk julafton. Och ikväll har jag hängt med Lisa. Bra häng. Bra tjej.

Avrundar inlägget med vår sång. Elskling ♥





.

"Måste hitta Lisa."

hejfridahärhejdå!

Hej! Hur mår ni? Bra! hejdå!

Det var i alla fall vad Astrid sa jag inte fick skriva. Så då gör jag inte. För jag bryr mig om min syster. Hon är mitt syre. ♥

Höh, ja det är Frida här, Astrids syster. Jag tror ni har listat ut det. Om ni inte känner mig förstårs. Jag är väldigt kontsigt, så mina inlägg blir väldigt flummiga. Som ni märkt. Jag har en blogg också, men det skall jag ikke säga. För då får ni fråga Astrid!

Astrid taggar för en danslektion med remixar. Och tonfisksallad. Och mjölk. Och SVD får vi inte glömma.

Om ni undrar vad jag ska göra så ska jag ta mellis strax. I jämförese med Astrid som äter grova mackor och proteinjuice till mellis så äter jag rostad bröd med ost. Det tycker jag är gott. Astrid och jag, förstår ni, är väldigt olika. Hon är modell- och danstjejen som får MVG i de flesta (alla då) ämnen och vet hur man organiserar och hon har svaren på alla frågr. Typ. Jag är inte danstjejen. Jag har en gång dansat men det har glidit ifrån mig. Men det ser lite kul ut när hon väl dansar på scen. Och visst får jag MVG, men inte i alla ämnen förstårs då. Som matte. Värsta ämnet i historien. Brr.

Okej, jag känner att jag gör inte bästa intrycket på Astrids kompisar som ens orkar läsa detta inlägg. Så jag säger tack som fått äran att blogga här! Första (och säkert sista) gången jag gästbloggar på Astrid blogg!

fredagsmysigheter

Har haft finbesök av Lisa ikväll. Vi tittade på nedladdad film, åt choklad, mandariner och avrundade med lussebullar innan hon skuttade in i taxin. Som vanligt så var jag torr och somnade under filmen men det var mysigt ändå. Tittade på VRG:s årliga Luciatåg i Gustav Vasa kyrka idag och jag blir tåraögd över all stolthet jag känner för min skola. På samlingen uppträdde musikeleverna och därefter intog lärarna scenen och jag blev återigen tårögd. Kenslig chey med kensliga hormoner. Antar att vi tjejer är mer känsliga såhär under ensamma julteider, det är alldeles för kallt för handen att vara utan en annan som kan värma den.


IKEA-söndag

IKEA-häng är fett. Det blir inte sämre av att i princip allt är sådär fantastiskt billigt! Man kunde köpa en hel dörramatta för 4 spänn liksom!!! Eller en vanlig trasmatta för 19 riksdaler! Inte för att jag behöver något av det men det är ju coolt. Om jag någonsin endast har 4 kronor kvar i fickan ska jag banne mig spendera dem på den fula dörrmattan. Sjukt värt. Något annat som var värt var fikat. Billigt är bra, hurra! Utöver att freaka loss över allt billigt krafs så letade vi julklappar och planerade våra framtida boenden. Så himla bra.


Amanda mäter loftsängens ben, Ponnie antecknar så vi kan hämta upp den på lagret senare och Rebecka dokumenterar händelsen med kamera

Jag gjorde mig hemmastadd i min framtida etta (som tyvärr inte alls blev lika fin på bild som den var i verkligheten)

Vi satte Amanda i den här stolen för att få lite lugn och ro medan vi gick och handlade

Jag och Ponnie var nöjda över fikat (och jag visar stolt upp min chokladkaka som kostade en femkrona)

Det krävs nog ingen bildtext till denna då bilden talar för sig själv

Den här bilden är så retard att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men vi försökte hursomhelst få till en stel bild. Jag lyckades ganska bra men Ponnie vet jag inte riktigt..... hon kanske gör den minen när det blir stelt helt enkelt


Jag skulle också vilja ha en intensivdusch

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot IKEA där jag crewet ska mysa runt och fika. Det ska tydligen vara billigt där och är man fattig student så är man. Helgen har varit riktigt trevlig. I fredags spontanfestade vi och igårkväll firade vi julia som hade bjudit till en jättefin tjejmiddag. Hon hade en riktig intensivdusch och ska äta 1 kg choklad själv. Det är grejer det!

orka

Blir så jävla trött på facebook ibland. Bara ytligt och beroendeframkallande typ.


vinterdagar

Nyss hemkommen från en lång skoldag som avslutades med två jazzklasser på Dancenter. Det är första december idag, för er som missat det. Tittade på julkalendern imorse, öppnade första luckan i chokladlkalendern och öppnade första paketet från paketkalendern (ja, jag är 17 år och känner mig ganska så mysigt bortskämd såhär under juletiderna). Utöver att det jul och så, så händer det inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Tror jag behöver... någon att vila ögonen på och tycka om lite extra så att säga. Saknar det där (klyschiga uttrycket) fjärilarna i magen. Är trött på allt det andra.


RSS 2.0