ett retard kan ju inte räkna

Känner mig som fetaste retardet! Jag och matematik har aldrig riktigt conectat om man säger så....... Förstår mig verkligen inte på det....!!! Nu vill jag egentligen skriva alla svordomar och "fula" ord jag kan samt uttrycka mig väldigt omoget, snuskigt och brutalt men det tänker jag inte göra eftersom det kan uppfattas stötande och provocerande för vissa individer.

Jag ska istället gå och dränka mig i handfatet. Tje!


glass och strössel

Gårkvällen var inte vildare än att ligga i bästis säng och prata om livet. Det var behövligt och hon kommer alltid vara min favorit när det kommer till vem som kliar på ryggen bäst.



Nej, jag kommer inte dissa allt och alla.


att tänka på någon

Haha, herregud vilken cheezy kärleks-smör-pojkbands-spansk-låt vi fick lyssna på i dag under spanskalektionen. Den har tydligen vunnit en spansk grammy för "the song of the year" och var tydligen en såkallad hit. Musikvideon är ju bara för mycket.

Det värsta är att alla i klassen satt och beklagade sig över den irriterande skaran av smörsångandes medelåldersspanjorer och jag satt mobbad på min stol och kunde inte låta bli att tycka om den. Jag blir så lycklig av sådana här melodier eftersom jag får så mysiga associationer. Haha.

Ni måste titta. Killen med brillorna i början är ju också för het. (Jag vet att innerst inne så tilltalar den här låten även de största anti-pojbands personerna).


nu gör jag ett sådant där coolt träningsinlägg!

Tjofräs vad jag är trött i kroppen. Efter ett mag-och armpass gånger tre är jag ganska slut. Glömde jag säga att vi självfallet skulle stå i plankan varenda gång också i en minut? Jaja, så går det när man har tre dansklasser på en dag. Men jag klagar inte, man får ju snygg mage liksom...

Före-och efter bilder på min mage dåra:

DÅ:                                                           NU:
 

Ehe.

spontant

Det var en hög härliga människor hos Kassandra igårkväll på ett såkallat spontankalas. Det var väldigft bra, även fast jag inte var så pepp. Och för att det här ska bli ett bättre inlägg, har jag stulit lite bilder från facebook, alla från Lisas kamera ♥


Taggat gäng.

Underbart glada värden Kassi.

Obligatorisk bild nr 1.

Obligatorisk bild nr 2.

Lukas var bara cool.

Michis och Theo också.

Obligatorisk bild nr 3.

Fett mys.

Helgen var kort och gott värd. Nu följer jag valvakan och biter på stortån över att Sverigedemokraterna kommer in i Riksdagen. Förstår inte.


fina människor

Igårkväll var jag och Ponnie hos Julia på festligheter och det var så himla bra. Jag är omgiven av väldigt mysiga människor och jag älskar det. Är på härligt bra humör.


leka med händerna

Att förkylningar ska förstöra... Men jag ska inte klaga. Jag är ju trots allt väldigt glad. IHihihihihihi. Fetaste pussen till alla som läser. Nu ska jag bege mig för att dra in magen och stå i obekväma positioner. Balett alltså. Men sådant är ju också spännande!

grovt

Sitter i soffan och orkar inte sova. Har haft en episk kväll. Så himla fin. Så asbra livet kan vara ibland. Har skrattat två timmar i streck och kan inte vara lyckligare.

att överanvända ett ord i brist på andra

Jag dansade jazz imorse och jag dansade jazz ikväll och det var awesome att dansa jazz. Det är så jefla awesome att dansa. Oh herre.

Och på tal om awesome. Min karriär som skådespelerska har precis tagit fart eftersom vår debuterande skräckfilm hade premiär idag på facebook. "De fyra fulla tjejerna - Blottaren och muslimen" är en nervkittlande, mystisk och skräckinjagande film där fyra glada tjejer får sitt livs läskigaste natt efter en lyckad festkväll. Den har redan fått strålande recencioner så jag råder alla mina vänner på facebook se den åtminstone en gång. Awesomeness.

Biktar sig

Idag har jag uttnyttjat det faktum att alla arbetande funktionärer under tävlingsdagarna får gratis proviant från grillen och kafeterian. Ehe... Åt hamburgare, drack läsk, två mazariner, en bulle, ett korvbröd, en korv med bröd, godis, kaffe, festis och banan. Min förklaring till den lite för stora konsumtionen av mat (behövs egentligen inte) lyder att jag är en fattig student som måste utnyttja mina erbjudanden till fullo. (Ett ytterligare faktum är att jag gillar mat. Punkt.)


mitt festinlägg

Lagom spårat med en ny bloggdesign så här på lördagskvällen va? Jag har bloggfekke och det är ASKUL faktiskt! Jag skulle aldrig ligga hemma ensam en helgkväll i soffan, kolla tv och slösurfa på bloggar ju. Nejdå. Man är väl social liksom.

Nu ska jag rulla till köket och ta en ostmacka. Hoppas alla har kul därute. Peace.


ajm a funkis

Är så jefla trött. Från klockan nio imorse har jag försökt organisera ett OS. Det var lite segt. The happening of the day var kafferasten, sms:et och att jag tränar på att få till en snake som går från en hand till den andra. DET är taggat.

lycka

Ehe... tihi. Vad ska man säga liksom? Jag trivs mer än bra med mitt liv just nu och har ett mysigt pirr i magen. Tihi.


pojkband och så

Jag har snöat in på Westlife. Ordentligt. Vad är grejen med min musiksmak?

mat

Ojoj. Nu börjar hungern komma tillbaka. Wihoo, nu blirä partä! Nej men seriöst, jag börjar faktiskt bli hungrig. Jag är galet sugen på ceasarsallad. Alltså en riktigt god med grillad kyckling och massa parmesan. Åh maj gad, ge mig. Ska seriöst äta det till frukost imorgon. Om jag inte blivit hungrig på något annat dåra. Därför ska jag försöka sova nu, så det bli frukost snabbare, även fast jag inte är trött (sov hela eftermiddagen). Eh ja.

fosterställning hjälpte iallafall ett tag

Ehe. Jag är så otajmad. Jag spydde mitt på danderyds sjukhus tunnelbanestation i eftermiddags. Fresh chey.

jag är inte vidskeplig

Lita inte på horoskop kids! Det är allt jag kan säga och det är awesome!


kittlas

jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör



nästan iallafall

när nåt så nära kan va' så nära på

Att en så liten gest kan få en att bli så fantastiskt bubblande glad! Åhåhåhåhåhåh jag vet inte vart jag ska ta vägen. AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Den enda låten som kan spegla min glädje till rättvisa. Så är det alltid.






Fast jag måste chilla lite också. Vill ju inte bli besviken.

Voltaire var en fin liten komiker på sin tid

Tjosvejs. Jag har köpt ny mascara vilket är taggat. Uppepå det hade mamma köpt halstabletter till mig idag. grädden på moset liksom, livet har nått sin höjdpunkt. Idag besökte jag husläkarern som sade att jag var torr, en "torris" alltså. "Det var inte så snällt sagt", tänkte jag. Fast hon menade i halsen. Att jag är torr i halsen alltså. Det borde jag ha förstått, ingen kan ifrågasätta min humor..!

Funderar på att döpa min framtida son till Candide.


som det kan bli

Nej, men hoppsan. Jag uppdaterade visst. Vågen!


RSS 2.0