röda axlar och nacke

Efter en helg i skärgården är jag en ojämn bränna och tusen myggbett rikare. Det har varit soft att ha agerat jättesvenne på båten och nu kan jag säkert konstatera att myggor som surrar i öronen hela natten är stört irriterande. Jag har väl gått upp sisådär 10 kg också eftersom det enda man kan sysselsätta sig med på båten är just att äta. Att man sedan ligger och sover i solen hela dagarna gör väl inte saken bättre. Det blir till att springa av all mat i veckan för att jag inte ska tvingas rulla in i Mallorca vilket vore en lite smått pinsam entré. Nu ska jag duscha och dränka håret i schampo efter tre dagar av total ociviliserad hygien.

En sommarlovsdag

Fin dag idag. Träning, sol, pannkakor och bio med bästavän. SATC kan verkligen få en att må bra. Även fast jag också vill hålla hand.


Sluta drömma om det ljuva livet

Det blev en jättefin kväll igår då en hög människor satt på ett berg på söder och tittade ut över Stockholm. Ponnie ville titta på utsikten och utbrast det ena och det andra utan att tänka, rosanna frös och drack cola light som smakade glass, amanda var kissnödig och hade en eftertraktad rumpa och jag var bara allmänt chill. Vi alla trivdes iallafall toppen med det sällskapet som närvarade och det är spännande vad världen är liten. Tur att vi hade kaninfilten! I tunnelbanan blev det dans och resten av gänget som befann sig på andra sidan perrongen joinade oss och det blev en fin liten fest. Somnade tungt i amandas säng med ponnie och morgonen bestod av sex and city, våfflor och sol. Det övriga jag har åstakommit idag är en powernap i solen och en trimmad buske. Living on the edge!


Ramlar fram

Idag har jag varit på ett möte i skolan (blondinbella-style) och ikväll är the magic four förenat igen. Taggat!

Spratteltjej

Jag vet inte varför jag inte har orkat skriva. Kanske för att jag inte hittar kamerasladden så att jag kan ladda över en drös saftiga bilder till bloggen. Det vore ju soft men sladden leker kurragömma så det blir textinlägg. Höhöö.

De senaste dagarna har varit fett. Fett med roliga och mysiga. Skolavslutningsdagen var så mysig och senare på kvällen firade vi friheten och amandas födelsedag med fest. Det var awesome och det blev inte sämre av att vi alla tre ramlade ihop i en hög i ponnies prinsesslika säng på natten och sussade. Igår träffade jag Fanny över en Ceacarsallad (blondinbellastyle!) och pratade om livet vilket var gräddigt. Senare på kvällen mötte jag upp amanda i gamla stan för att tagga för LOVE 2010 där vi skulle vara dansande publik för cloetta. Om man bortser från de fula t-shirtarna vi hade på oss var det faktiskt roligt att tönta sig och dansa överdrivet till b-kändisar när den övriga publiken stirrade blint på scenen. Amanda, jag, viktor (som var lite cool) och Eddy (killen med mörkt hår) fick iallafall lite drag i publiken. Det var jobb via Base alltså. Idag var det friidrottsavslutning och våran lilla crowd är awesome.

Hej, jag berättar allt vad som händer i mitt liv fast det inte spelar någon roll men det är kul ändå.

Peace out!

Love,

Astrid, the frog

Jag har sommarlov på fredag

Världen spårar. Jag har inte bloggat på en vecka. Som det kan bli.

jag är trött nu

Somnade helt omedvetet med datorn i knät och blev väckt av Rosanna som ringde. Satt uppe och pluggade sent igår och då får jag väl lida konsekvenserna. Haha, det blev ett flummigt samtal för jag fattade inte vad som hade hänt när jag svarade. Jag är bara så galet trött.

Nu måste jag fortsätta på min uppsats i naturkunskap om susteinable environment. Fett med taggat.


RSS 2.0