"...min kollega Mona Sahlin hävdar att.."

Sitter här i mitt lilla studyroom och försöker dunka in socialdemokraternas politik i huvudet. Det går sisådär. Till råga på allt så är läraren lite läskig. Jag undrar hur det kommer gå på partidebatten imorgon. Har dessutom annat i huvudet, massa annat. Och det vill inte lämna hjärnan för en sekund. Det ligger och gnager, suger sig fast. ögh. Fast jag sitter ändå och ler för mig själv nu. Fnittrandes skriver jag dessa meningar. Bubblor.

Osammanhängande åter igen. Jag vet. Sorry.

Igår var vi hos lisa, det var hur trevligt som helst. Massa prat, skratt, flum, bilder och awesomeness. Tack så mkt.

JAg vill bara skrika, skrika högt. Jag är glad alltså.


Hejtjollahopp. Jag är på topp.

Imorgon är det matteprov. Ja, det stämmer. Matematikprov A om procent kl 09.00 en lördagsmorgon på Odenplan. Det bara skriker awesomeness.

bara en härlig random bild.


risifrutti

Godkväll alla mina underbara läsare(...). Nu har jag en väldig träningsverk i armarna, magen, benen och rumpan... Det är mysigt. Idag hade vi jazz i skolan med vår nya lärare som jag har glömt namnet på (flåt) och hon var fantastiskt, underbart, trevlig (den var till dig matilda!). Jag och amanda var lite lyriska efter lektionen för hon pushade oss och allt kändes bara bra. Just nu känns allt bara bra för jag har inte pluggat något ikväll och har ätit pasta carbonara. ja tog en nostalgitripp i eftermiddags då jag åt en risisfrutti. Tider!

Okej, lite oseriöst inlägg. Men palla anstränga sig.

Vill ge ett kärleksfullt tack till mina fina vänner som kommenterar. Fast ni som inte kommenterar är självklart också fina.


jag är glad! Känn på den disa.




Jag och syster posar galet framför kameran. Idag hade jag lockigt hår. Det var coolt. Idag var Rosanna i skolan efter dum sjukdom. Det var coolt. Jag fick även en fin coment från henne idag. Hon sa att min blogg var fin och att hon gillar att läsa den. Då blev jag glad. Tack rosanna. Jag vet att du troget även läser detta inlägg. Det gör mig glad. Sedan blev jag ännu gladare. Ja, fnissande som ett barn åt jag min lunch efter ett visst samtal. Jag var även glad efter lunchen eftersom vi slutade ett istället för fyra. Det är sällan jag blir glad för att slippa dansa, men idag blev jag det och så är det. Nu tänkte jag visa en halvsatsig bild på mina kläder idag.


Så. Den fina klännningen som inte syns och kläderna som syns är från Stradivarius i Spanien. Bara mina.

Glömde säga att vår engelskalärare är väldigt gullig och sympatisk. Och så dricker jag kall O'boy. Senare ska jag träna friidrott med guysen.


kristallklart uppe i det blå

Det här är illa. Jag uppdaterade inte på hela dagen igår. Istället dansade jag balett och såg Avatar på bio. Och för att inte glömma så satt jag och slet mitt hår för att jag inte lyckades ladda över outfitbilderna från kameran som jag så omsorgsfullt tänkte lägga upp på bloggen. Hur som helst så fortsätter jag kämpa. Avatar var för övrigt väldigt bra, och det kändes flummigt att återgå till den normala världen efter att ha levt i Pandora i tre timmar. Jag föll lite för den, ja.


Our gang diskuterade sommaren och dess planer idag på lunchen. Vi alla blev väldigt taggade. Igen. Förutom de andra planerna jag har som jag redan har berättat om så kom Stockolmsveckan på Gotland på tals. Sonnie har ju en villa där som vi blev väldigt intresserade av. Det vore massa kul och mys. Såå underbart!

Det KOMMER outfitbilder snart, promise. Love.


modelposes


Vet inte varför denna impulsuppladdning skedde men jag tycker den är mysig och får mig att tänka på härliga minnen. Det är då jag, för ca två år sedan, 2008 i Oxford där jag befann mig på språkresa. Bästa Sara är den duktiga fotografen. Hon kunde grejer. Vilken pluttis jag var.. Jag tror vi är på besök i Botanical garden, om det nu är det korrekta namnet.

Jag kommer ge mig ut på nya äventyr i sommar igen, vilket jag är väldigt tacksam för! Denna gång bär det av till Barcelona eller Boston, beroende på vilket språk jag känner för. Oavsett vad så har jag en känsla av att det kommer bli beyond awesome. Det är mycket som ska klämmas in; språkresa, sommarjobb, ev. frankrike med lisis och ev. festival. Förlåt men jagg tror inte att jag kan använda något annat ord som beskriver min bubblande känsla så bra nu som det redan överanvända ordet: "TAAAGGAAA!". Ett annat ord som alltid annar funkar är ju "awesome." Välj själva.


reflekterande grönt ljus


Väldigt mycket nörd att uppdatera inlägg såhär tätt inpå varandra. Men jag har mina anledningar: 1. Jag vílle visa upp bilden på mina ögon för att det är kul. 2, Jag har inte berättat vad jag har gjort idag. 3, Jag är hungrig och rastlös.

Idag har jag varit sjuk. Yes, jag har legat hemma och surat. Surat över att jag missar mysiga mentormöten och roliga dansklasser. Ikväll skulle jag ha dansat tre klasser. Fan. Det fräna är att både jag, Sonnie, Amanda och Rosanna ligger hemma och är förkylda idag, utan feber dock. Folk måste tro att vi bestämde att skolka idag och smider en hemlig plan till något helt fantastiskt. Alla fyrablev helt plötsligt bara sjuka, pangpoff. Vi är som systrar i jeans (I wish)!

jag får helt enkelt tagga till för imorgon, för då är det fredag! :D

"...there're tiny, cute and shimmering stars with a hint of pink and silver together with the combination of glistening sparkle which create an amazing, fantastic world that only consists of rainbows, butterflies and happiness! YAY!"


"..alltså jag fick nåt i ögat och jag gillar att flacka med blicken..!"

Jag kan uppfattas ha en del konstiga eller annorlunda tankar ibland. Ett exempel är när man går på stan, i hemkvarteret, i centan, på stranden (ja, var som helst alltså) och ser ett gäng jämngamla eller några år äldre killar stå och hänga i den väg du måste passera. Dessa killar är då oftast iögonfallande vilket inte gör proceduren lättare (proceduren är då alltså att passera förbi dem). Allt är som vanligt innan, jag går normalt, svänger på höfterna normalt (höööhö), och beter mig i huvudsak normalt. MEN, när jag börjar närma mig gänget, eller vice versa så börjar alltid ögonen tåras, man vet inte vart man ska fästa blicken utan att det ser konstigt ut, och man börjar helt plötsigt tänka på hur långa stegen ska vara, hur mycket armarna ska svänga o.s.v. (jag överdriver kanske liiite..) Tårarna i ögonen är vanligast återkommande i mitt fall. Man vill ju inte gå och blunda när man gå förbi snygga personer(eftersom man då skulle falla handlöst vilket är ett awesome första intryck..!), så jag försöker desperat behålla ögonen öppna (varför DET skulle hjälpa vet jag inte) så ögonen börjar rinna precis när jag är jämsides med gånget och ögonlocken börjar blinka febrilt samtidigt som jag snyftar...jaa.

Kalla mig knäpp men jag VET att jag inte är ensam om detta problem. Jag har haft mina diskussioner med folk som jag faktiskt inte ska hänga ut på bloggen, och jag tycker det är bra att någon vågar säga detta rakt ut, in public liksom (respect!). Det ligger en del sanning i denna text och det är ju så fånigt att man ska bry sig så jävla mycket om sin gånstil och öppna eller stängda (eller hur ni nu föredrar dem?) ögon. No one cares ändå. Men det var en underhållande text va?


klart att man ska vara övertaggad!



Jag är fortfarande helt mållös efter musikalen; VRG:s musikal Dracula. Man blir ju tårögd av stoltheten man känner över sin skola. Den var amazing, dock så kunde dansarna ha fått lite mer plats! De koregrafier de gjorde var väldigt bra, men det var inte så många danser. En annan femma är ju att alla är så gryyymt snygga på den här skolan, gör mig galen! Ni tjejer (och killar för all del) som var där, förstår säkert. Killarna var snygga, det är fakta. Killarna fick också ögongodis då det kröp runt en massa lättklädda, sexiga vampyrtjejer och förförde sina offer. Det blev en del busvisslingar och skrik och applåder och skratt och dundra med fötterna och awesomeness!

Vad underbart saker och ting kan kännas ibland. Just nu är det mindre underbart. Jag skriver på min svenska novell och pluggar spanska tills imorgon. Jag försöker se någon slags ljusglimta bland allt plugg, då blir det lättare.

Jag lär inte dö inatt iallafall. Jag är ju omringad av vitlök, kors och speglar. Dracula won't get me.

Natti


Jag vet inte riktigt hur jag ska agera.

Idag har jag gjort något bra. Jag har skänkt 30 kr via mobilen till Haiti. Det tycker jag att alla bör göra, alltså dem som äger en mobil. De som inte äger en kan skänka ändå, inte med mobilen då alltså. Hängde ni med där? Förlåt, känner mig lite mörbultad och seg här i soffan efter baletten, repet och friidrotten. Jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Jag har en novell att skriva klart. Jag skulle också tagit en bild på dagens utstyrsel, men det hann jag såklart inte. Ööhh, jaja, another time.

Tro inte att jag är trött och nedstämd! JAg är taggad på en massa just nu, och glad! Av some reason! Imorgon är det dags för första balettlektionen på ackis och VRG:s musikal Dracula. TAAAAGGAAAAAA! :D

"Life is a box of chocolate, you never know what you're gonna get."

Peace out homies

It is a delighting satisfaction to tell you about my grade

Konstigt nog har jag inte varit såå trött idag. Och det är lite märkligt med tanke på att jag låg och läste engelskaboken till klockan ett inatt och somnade någonång efter två. Så ag har sovit fyra timmar inatt..högst. Hm, får inte ihop detta, hur som helst är jag stolt över att jag läste ut den och lämnade in den idag! Och när vi ändå snackar stolthet så tycker jag att det är helt ok att skryta lite över ett bra betyg, i lagom mängd dock. Jag tänkte ta tillfället nu. Diane (vår coola engelskalärare) gav oss betyg från seminars under projekttiden, den muntliga delen alltså och jag fick (trumvirvel)...MVG! Det var kul. Vi fick även tillbaka vår essay vi hade skrivit om projektet i engelska och jag fick (trumvirvel)...MVG! Utan minus, bör även noteras. Vår grupp som hade nyhetsrapportering förra veckan i samhälle fick också ett glatt besked idag då vi fick MVG. Det var vi fan värda.

Ursäkta för att jag brer på så mycket, men jag behövde det. Alla får göra så ibland, så det så!


Mitt betyg från seminars!

Wiiho, mitt essaybetyg.

Jag vet att ni gillar poserna.

Kärlek till alla.


that's how we do it here

Vänner, kamrater, nära och kära, fiender, idag vaknade jag upp i min säng med lisa som sällskap och sedan dess så harjag pluggat och stalkat människor på facebook. Det har varit en mysig söndag, men lördagskvällen igår var så fantastisk lyckad, då jag och vänner var hos fanny och roade oss. Det var en väldigt rolig kväll med mat, skratt och vänner! Wiho, tjollahopp!




Dem är awesome.
Det är lisa och fanny som är de duktiga fotograferna <3


chachacha!

Idag har varit en toppendag! Vi dansade på gympan och det var hur kul som helst, länge sedan man skrattade så mycket. Gympa med esteter är helt enkelt awesome, alla kan liksom bjuda på sig själva! Jag är så förbaskat trött, ligger helt utsalgen i soffan, och klockan är tio i sju en fredag, grymt. Men jag har ändå inte planerat något och jag måste säga att det är expeptionellt skönt, har haft en sådan intensiv vecka och nämnde jag att jag har ont i varenda del i kroppen som finns efter min första friidrottsträning igår. Så jag är faktiskt nöjd med min tillvaro. Imorgon ska jag ha det awesome, ha det underbart alla! <3

här är en liten försenad bild från andreas evenemang för en vecka sedan:

pussar


jag är en taggad person, så är det bara.

Hejhopp! Jag bloggade inte igår för att jag var så sjukt stressad. Jagh satt uppe på natten och skrev nyhetsrapporteringen som vår grupp inte hade fattat ett dyft av innan, men jag fixade det. Och vi kickade ass på redovisningen idag! Eller ja, det kanske är lite att ta i, men det gick bättre än väntat iallafall och vi fick fint beröm av Annapia, det är vår lärare då... ´Tänkte visa min genomtänkta outfit igår också men jag hann inte tyvärr.

Nu ska jag se forward för imorgon är det spanska prov och herre jösses på det! Nu ska jag plugga grymt. ÅH! Jag glömde också att säga att jag är taggad! Sjukt taggad. Jag är taggad på att jag bara har en lektion imorgon och ska luncha med underbara Sonnie och snacka tjejprat, jag är taggad till på fredag då vi ska köra dance/aerobic på gympan vilket låter ytterst spännande och jag är väldigt taggad för helgen där jag ska få träffa så fina människor! Det är sock en sak som skulle kunna göra min vardag perfekt och fantastisk. Det är en lite pusselbit som fattas och den stavas "dans". Jag har inte dansat på jag vet inte hur länge. En halv evighet iallafall. JAg längar så.

Mysiga, varma kramar från mig i den mörka istid.

HEEEJ, har du haft ett bra lov!?

Nu är jag trött. Väldigt trött. Längtar såå tills jag får krypa ner i sängen och sova! Det finns dock hinder jag måste klara av. För det första måste jag klara av att skriva klart blogginlägget, sedan måste jag återvända till plugget, spanskan, helt okej ändå. Det var stört mysigt att träffa alla classemates idag i skolan. Lektionerna var tyvärr inte lika mysiga. Jag saknar dansen!! Det är gratisvecka på akkis och jag SJUKT taggad på att gå men ida måste jag plugga, alltid dessa böcker som står i min väg!

Nu tänkte jag vara satsig och visa hur jag såg ut idag:





Blus odd molly (fin julklapp!)
ridbyxor zara
skor scorett
klocka triwa (också fin julklapp!)

yeah, jag rockar fett.


Fina stunder man aldrig glömmer

Jag blir trött, jag har varit snäll de senaste dagarna, faktiskt. Jag blir lite ledsen sådär. Gårdagskvällen var fin, väldigt fin med så fina männiksor. Och sex and city boxen rockar. Vi har nu infört som tradition att vi tre ska titta på den någon gång ibland sådär, minst en gång i månaden och följa upp avsnitten. Jag tycker att det är en välfigt bra överenskommelse. Jag blir nedstämd när jag inser att det finns människor som man förut träffade varje dag och kunde vara helt avslappnad kring, men som man nu för tiden alldeles för sällan träffar. Därför blir jag alltid lika exalterad och lyrisk när jag ska återförenas med sådana personer. De betyder ju ändå hemskt mycket för en.

Jag är mycket medveten om att jag har lovat att visa bilderna på Dirty Fashion Circus. Men nu när värdinnan har laddat upp dem på facebook så kan jag självklart inte se dem. Det står något i stil med "Något gick fel, försök igen senare så kan vi irritera dig till tusen, HÖHÖHÖÖ!". Det är sant. Så, imorgon är det första skoldagen, vilket alltså betyder att idag är sista lovdagen, jepp, klipsk är jag idag! Jag skrev på min facebookwall att jag skulle träda in i matematikens fantastiska värld. Men jag tror att jag ljög, för mycket matte har inte blivit gjort. Fast samhälle och spanska blev det istället...och lite mental förbereding för skolan typ. Vem vet? Jag kanske får en chock imorgon för att jag hade glömt hur tufft det kan vara att gå upp tidigt och bli tvingad att plugga. jag känner att jag langar ett lite deppressivt inlägg. Eller jag känner så. Nu måste jag leta upp några härliga bilder som får både mig och dig på fina, härliga tankar. Tänk vad världen vore underbar med fina tankar? Med dessa bild försöker jag förrändra världen och göra den till en lyckligare plats!


Coldaplay var på stadion, det var äkta gåshud!
 
Jag ock Fanny, väldigt härlig grillkväll med awesome vänner som ägde rum vid edsviken i somras.

Blir nästan tårögd. I nian, hedvig, oscar och jag lekte på rasten.

Balen i nian, oförglömligt roligt var det, tack vare alla fantastiska människor.

Twilight+New moon natt med felix och lisa! Amelie, mickis och therese var också där, dock på andra sidan :) Helt sjukt bra var det. Taggade som fan var vi!

Ååh, språkresan till oxford sommaren 2008. Något av det bästa jag gjort hittills! Saknar alla så att det gör ont i magen.


jagkläruppmigionödanmendetärkuländå






Ursäkta egobildbomben men nu när jag faktiskt har ansträngt mig lite för utséendet efter några osminkade dagar så måste jag ju passa på! Nu ska jag iväg till Julia med lisalie!

love.

jag älskar min skola

HEJ ALLA FINA! Idag är jag plugghäst. Har faktiskt räknat 77,1% (satsigt va!?) av hemuppgifterna till matteprovet som äger rum på lördag. Ja, det stämmer; LÖRDAG! Men jag får helt enkelt stå mitt kast eftersom jag missade den riktiga provtiden eftersom svinet hade tagit över mig, mm, inte kul. Det flyter på här med räknandet men den lilla gnistan som tänts slocknar snabbt när jag inser att jag har tre andra viktiga moment i skolan nästa vecka. Inte schysst att ha fyra prov/redovisningar första veckan efter lovet. De tänkte visst inte på att det faktiskt skulle vara lov utan pluggtid istället. Varför klaga, jag blev inte tvingad in till VRG jarlaplan och jag hade väl inte väntat mig något annat heller. Jag får helt enkelt gotta mig med att jag kommer kicka ass i högskolan när jag är förberedd på allt plugg som härjar där. Och en till sak att gotta sig med är att jag ska till Julias place ikväll, där även Lisa befinner sig. Ryktet säger att vi ska bada i hennes utomhusjacuzzi och sedan titta på sex and the city boxen. Det låter som en helt galen underbar belöning efter dennna pluggdag.

Livet är ganska fint sådär på sin tvär.

snuskig cirkus och kafferep

Igår och idag var bra dagar. Igår så stressade jag runt hemma innan jag begav mig till Hedwig med Matilda där vi började fixa oss till Andreas lilla tillställning som hade det underbara temat: dirty fashion circus! It was awesome! Andrea hade satsigast outfit..och vi hade inte väntat oss något annat heller! Vi tog bilder på våra snygga utstyrslar, men dem befinner sig i Andreas kamera, och hon har lovat att skicka dem till mig, så vi väntar en stund. Kvällen avslutades hos Hedwig, med Matilda i deras bäddsoffa. Det var väldigt mysigt! Idag så steg vi upp vid elva för att jag skulle träffa fina lisa som har varit borta i Afrika. Respekt. Det var mysigt att ses igen efter så lång tid! Vi fikade läänge med några random snubbar bredvid oss som tittade lite freaky...Hon fick även hem ett par fina plagg från bikbok! Efter desssa trevligheter bar det av till hudverkstan där jag fick ansiktsbehandling av Inger. Väldigt tacksam för detta, men ack vad ont det gör! Ligger och snyftar en halvtimma. Men nu är jag fin och ren i ansiktet, snart kommer allt vara borta och jag kommer få fin porslinshy, typ. Jag vet att inlägget inte är det roligaste männsikan har skådat. Men vi är glada ändå, yeah!

puss och kram skumbanan!


samhällejordgubbe

Jag har varit produktiv och pluggat hela kvällen! Fick iallafall lite gjort. Samhälle A tär på en, så i belöning tog jag en skål med Kellog's Special K redberries and chocolate. What to say, man hör ju bara på namnet att det är en vinnande kombination! Nu ska jag och syster ge oss ut i mörkret och göra stan! Inte, vi ska ut med Dante (det är vår hund, så att ingen får några fantasier om att vi dejtar samma kille!) på en sista kvällrunda. Som avslutning på inlägget och dagen får ni se en bild som Frida har tagit och redigerat på mig. Hon är så duktig.


bubbelbubblorbubblorbubbel

jag är beroende av "america's next top model". Lika beroende som jag är av bloggar och choklad. Inte bra. nu ska jag bada!

peace betyder fred

Idag har jag en bad hariday och bad faceday, så är det. Men jag lägger ändå upp intressanta bilder på när jag var ute och sprang imorse. Är stolt över att gick utanför dörren faktiskt.

mm, så kan det se ut.
jag var taggad.

De senaste dagarna har jag vandrat runt i samma myskläder utan smink och håret i en tofs. Inte ok. iallafall inte dagar i sträck, men imorgon så ska den saken ändras! Jag ska in till stan med lisa, stackarn missade ju den bästa rean när hon var i egypten... jag ska inte inhandla mycket dock, nä, nåon måtta får det allt vara efter mit shoppande (jag går in i någon sorts trans). Masssa kärlek!

inte såna där tjocka bebisänglar med pilbågar

Jag och Frida ligger i hennes säng och ska snart entra drömmarnas värld. Det är helt tyst när Frida plötsligt kläcker ur sig gårdagskvällens bästa kommentar:

"Asså, du skulle passa som en Victoria's secret-modell..!" - Frida 5/1 2010

På ett sätt är jag lite emot den showen..men jag tycker iallafall att det var gulligt sagt.


ehm..ja. Såhär skulle jag rula catwalken!


Det är fint att peka

Här sitter jag och dricker mitt kaffe. Det är inte vilket kaffe som helst, det är kaffe från vår fina kaffemaskin! Väldigt bra julklapp, det blir iaf liiite bättre tidiga mornar när man kan göra sig en egen cappucino på ett kick. Det är awesome. Varför är jag uppe så här tidigt då (ja, det ÄR tidigt)? Jag leker blondinbella idag och jag har en massa som måste göras... hm, ja, jag var ju inne på att springa imorse, men av någon mystsisk anledning så känns det inte lika tilltalande längre...undra varför? Nej, men jag måste faktiskt rulla ut för att komma igång idag (HAHA, tänk bokstavligen att jag rullar ut...hahaha)!

jag skickar tio röda rosor och en chokladask

Min bästaste, finaste, coolaste syster har gjort apsnygg design till mig! Hon har stått ut med mig hela kvällen "nee, ändra det", "men sääälla, bara en sak till..?" o.s.v. Att hon orkar stackarn. Men jag ska fixa nåt fint som tackpresent til henne också, så det så! tactacktack fridis för hjälpen!!! vi borde gå och lägga oss nu, har massa plugg..underbart. what to say? peace and love homies.

egentligen är vi nog alla små tjuvar

Jag ska berätta en liten hemlighet för den minoritet som faktiskt läser min blogg. Jag är en brottsling. Men ta inte orden så hårt, jag är en snäll och lite mildare brottsling. Mina lagbrytande aktiviteter är bl.a. att inte alltid plocka upp bajs från hunden och istället desperat lägga över lite snö såhär i vintertider, vara uppe lite för länge på vardagskvällarna (dock inte med mening), gå över övergångställen när det faktiskt är röd gubbe... jag väljer att skylla på att jag är i mina unga år och att min hjärna fortfarande är under utveckling enda tills jag 25 och att jag då inte kan ansvara för mina handlingar...typ, iallafall.

Just nu skulle jag behöva läppbalsam (dock inte ett sådant som gör läpparna sådär glansiga och förstärker det röda pigmentet. Matt och ljust ska det vara!), vatten (är törstig), ett träningspass (degar över här på köksstolen, plus att jag blir så sprallig om jag inte får utlopp för mina barnaenergi), hmm var det når mer? det får räcka så, for now. Man kan ju inte få allt.

En gullig handling som bör noteras är att min lillasyster blev så exalterad över att jag hade börjat blogga igen att hon sprang ner för trappan och sitter nu rakt under mig och jobbar på min framtida bloggdesign. Man skulle kunna likna henne med en mangagubbe när de blir så där jätteexcited och får stora huvuden och ögon som tåras samtidigt som de viftar med sina små armar febrilt. Mm, ja, hon är söt.


finfina du

tjollahopp! Ny blogg, varför kan man undra? Impuls, kallas det...det finns så många tankar som snurrar omkring i mitt lilla huvud. Även jag måste nog få skriva av sig ibland. I flera veckor har jag gått runt med tankar som skulle kunna skrivas ner på ett tomt dokument och som faktiskt skulle kunna bli en rätt så underhållande och lätttsam text för knarkande bloggläsare(jag är en) också. Bara för det så har dessa ord flugit iväg och rymt till en annan värld. Så kan det vara.

Det här med bloggnamn är också en knepig sak. Alla namn är ju redan tagna! Väldigt irriterande...speciellt när man är stalker och söker upp bloggarna som ha tagit ens namn och inser att dem suger och inte är värda dem namnen! De uppdaterar ju inte ens. För jag heter ju Astrid, och då är det ju passande att ha en blogg med sitt eget namn, så inte att folk blir förvirrade..men jag antar att jag får nöja mig med storaflickan. Alltså jag inte STOOR så, utan jag är en stor flicka nu. Hela 16 vårar/somrar (är född i slutet av maj, det är väl fortfarande vår då?). Orkar inte avrunda min strukturerade (inte) text. Pangpoff.

lite lagomt med posande.
men glad är jag obiously!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0