regmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Idag har varit jordens längsta dag. Jag är helt slut och dessutom riktigt irriterad på mig själv när jag vet att jag kan så mycket bättre. Dagen innehöll några riktigt bra guldkorn men åh, vad humöret sjunker till graven när man suttit i en konferenssal fyra timmar en vardagkväll som slutligen resulterar i ett jävla nej.

dansa till uggla och hellström hela natten

Igår firade en hög människor Fannys artonde födelsedag. Så grymt bra. Fick tyvärr ingen bild på födelsedagsbarnet själv men såhär fint såg det ut utifrån kameralinsens perspektiv.
lisa och jag
försökte vara kändisbloggerska och ta kort på maten... blev inte så lyckat, men det var väldigt gott
benne
hur fina? typ världens finaste
fest

Aprilhimlen

Åh, det har varit en bra dag idag. Solen har skinit, jag har dansat och tittat omkring i Hötorgshallen med Amanda likt två pensionärer. Det stället är underskattat må jag säga. En massa gratis provsmakningsmat och i princip allt inom matväg finns, hur underbart? Sitter och lyssnar på låtar från Lilla Melodifestivalen nu. Mys. Ska äta sushi till middag och äta godis framför Inception ikväll. Älska hemmakvällar.

ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

Någon vänlig skäl som kan skicka en analys och kortfattad handling av Thérèse Raquin till mig inför imorgon?
Eller hitta en passande låt att dansa en grottmännisko-dans till på kultur- och idéhistorian?
Eller kanske koreografera en tuff grottmännisko-dans åt mig?
Eller banka in spanskaglosor i mitt huvud åt mig?


Eller så skiter jag i allt och lyssnar på warPPP i resten av mitt liv? Så mycket värdare. Taggar ordentligt för kalas.

Ska på jobbintervju på måndag. Nu vänder vi grabbar!

Så nu är jag en hund själv och någon borde skjuta mig


För jag blir aldrig kär i nån sånt där är slöseri med tid... men då slösar vi bort våra liv

Bara för att jag känner mig lycklig idag trots helveteslektionerna!

bara för att bilden var så fin

Såhär mysigt hade vi det i skolan idag.
(Jag åt årets första semla idag!)

och det kom tillochmed en glädjetår eller två


Hur bra? HUR BRA??! SÅ JÄVLA STÖRT BRA. Ja, jag är jättefjortis med en jättekändiscrush.
Förövrigt är jag tonårsstrulig och låter Håkan fylla tomrumet i kaoset.

BIUTIFUL

Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att jag inte vet var jag ska ta vägen. Se den.

är det såhär det kommer kännas baby

Idag deltog jag i en flashmob för att stödja utsatta barn i Afrika. Jag var alldeles för trött men det var väldigt roligt och det blev riktigt lyckat. Såhär laddad och fashion var jag innan vi skulle köra igång för andra gången på Hötorget.
Nu är helgen snart slut och jag sitter i min säng har har söndagsångest. Villintevillinte börja skolan imorgon.

så vacker, så snäll, så bra lyssnare och så underbar

Fanny fyllde mäktiga 18 år igår. Ett fantastiskt stort grattis till henne! Sjukt intense och ja, jag är ganska så avundsjuk. Medans jag låg och sov i min säng hängde hon med Sean Banan och vaskade på Laroy haha. Eller typ iallafall. Jag är så ofantligt pepp just nu.

han kunde se hennes baksida men hon kunde inte se någonting

"Han bara skred ner för trappan i sin nya frisyr och i sin nya skjorta. Hur han omfamnade henne lätt och log ett smått överlägset léende. Han hade kvällen till ära en medveten fashion-stil och hon noterade hur alla tjejer tittade en gång extra efter honom. Han var inte alls så jävla bra som folk trodde. Det visade sig att han var minst lika dålig som alla andra om inte sämre. (För alla intalar vi oss själva att vi är unika. Och det är vi, antog hon.) Det är bara det att han vara ovanligt oemotståndlig. Det är en farlig egenskap."

och där stod vi och kände hatkärleken till tonårens romantiserade kaos

Det har varit en ytterst mysig dag idag. Tittade på två EOS- föreställningar och ja. Det var väl typ det. Alla är lite nedstämda eftersom projektet faktiskt avslutas imorgon. Separationsångest med både gruppen och vårt utsmyckade hemklassrum.
Den kraftfulla bilden på maktens prick och prickens makt.
När jag kom hem i eftermiddags slog jag på tv:en för att slötitta lite innan träningen och till min stora glädje och saknad får jag se att det är fantastiska OC som går i repris på femman. Nostalgin överrumplade mig. Jag kände igen varenda låt och scen som spelades och jag blev påmind om alla känslor och minnen ifrån den tiden. Nu låter det som att jag har haft ett instabilt och dramatiskt högstadieliv vilket inte riktigt stämmer. Men alla har vi våra minnen bevarade någonstans och när jag återigen fick återuppleva Marissas och Ryans olyckliga kärlek på skärmen så framkallades i princip alla känslor jag någonsin känt på en och samma gång. Detta resulterade i att jag satt och hulkade i tårar. Inte för att jag var ledsen, inte för att jag var glad. Det var bara en knasig blandning av allt och det sköljde likt en stor våg över mig. Efter några minuter var jag färdig, drack upp min kopp med kaffe och kände mig ofantligt lugn och kunde bege mig till träningen.
Det är förresten sjukt vad framförallt tjejer är bra på att skapa drama i sitt liv.

vi faller så fort vi reser oss upp vi blir bättre varje dag

OH vilken dag det har varit. Ett panikartat "genrep", en morgonföreställning, tre krossade vinglas, några kycklingdanser, en nudeltallrik, en photosession med sammarna, en kniv, en kladdkaka, en photosession med Maktcrewet, en två timmars mysig fika och en kvällsföreställning. Nu blir det en dusch, sedan en natts sömn.
Hjärnan säger nej men kroppen säger ja

du är inte en i mängden men jag är en utav dem få

Individer reagerar ganska så olika under pressade och stressade situationer. Det har jag fått iaktta och delta i under framförallt denna dag. Intressant. Frågan är varför jag inte sover ännu? Är väl för nervös inför den stora föreställningen imorgon. HAHA nejdå. Men nervös är jag, på grund av andra saker, konstig känsla. Det vägrar ge med sig dessutom.

a person as tiny as you

Jag har lite fest här eftersom min älskade iPhone äntligen har hostat till liv igen efter att ha legat i koma i 24 timmar. Vågen! I eftermiddags såg vi jarlaplanare Cabaret på Tyrol. Och herregud vad fantastiskt bra den var. Blev ganska så mycket avundsjuk på dansarna som verkar ha sådär fruktansvärt kul i sina sexiga läderoutfits med kedjor. Typ den roligaste musikalen man kan göra som dansare.
Just nu ligger jag utbredd i sängen min med tolv kuddar bakom ryggen. Jag är extremt trött och fryser lite så jag tänkte krypa till sängs typ nu. Ja, nu. Man blir lyxigt bortskämd under de här estetprojekten.
"Varför kan man inte bara vara?"


Taggad bild från Fannys kamera i Fredags hos fina Ulrika

den där estetfrisyren som alla snygga pojkar har

Hej. Idag är jag jeteseg. Jag och mina fina kompisar åt middag på Jensen Böfhus igårkväll. Vitlköksbröd och kyckling var bäst. Vi bestämde oss sedan för att röra vidare mot en lägenhet vid Odenplan för att socialisera oss lite. Jag var dock alldeles för trött och tråkig tjej men det funkade ju ändå.
Idag är jag sjukt fashion och har en skrikigt rosa mössa som dessutom står rakt upp som en toppluva. Har man en dålig hårdag så har man. Jag fick ett par lättviktskor idag av pappa. Jättetack! Nu kommer jag springa snabbt som vinden (haha) (viktig info!!!).
Hihihihihihi det har varit en riktigt trevlig helg. Tråkigt att den snart är slut. Tråkigt att det är söndag. Tråkigt att det är skola imorgon. Tråkigt att min iPhone lever sitt eget liv och vägrar fungera som jag vill.
Pepp på att Solsidan har säsongsstart idag!

you know you twist so fine

Nu ska jag iväg och träffa mitt crew i stan. Vi ska äta middag. Pepp. Jag älskar mat.
ojojoj vad jag levererar. Då var fotoposerna inövade för ikväll! (eh)

ta warP!

Så himla finfinfin kväll igår. Ulrika firade sin artonde födelsedag med fezt. Det var sjukt pepp med cocktailtema och allt. Alla var så stiliga och mysiga. Idag har jag ont i halsen av allt skrikande men åh så värt. Kvällens skratt delades med Fanny, bra tjej.
Och någonstans under kvällen kom jag på mig själv att inte ha ägnat en endaste tanke åt det. Ingen saknad alls. HA! Jag börjar sakta men säkert inse att det finns så mycket bättre. Fan, vad bra jag är!

Ska du inte ta en sallad Åke..?

Idag gjorde vi klart den sjukt spårade och abstrakta kycklingdansen och vi är i princip klara med grottmännisko-dansen. Introt inkluderar (bland annat...) ett egenskrivet stycke med rökmaskin och en epelipsi-lampa. Ingen kommer fatta någonting men det är väl det som är så taggat!

Och för övrigt irrar jag omkring mellan kojor av filtar och teatersalar

Jag har nämnt det förr men det är värt att nämnas igen. Håkan Hellströms verk fungerar utmärkt som mental healing.
För inget är logiskt
För att inget är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig

Shit det är helt sjukt vad söt jag var idag.



men en dag kommer jag och du verkligen bli gamla men jag älskar dig nu

Åh, jag är så fruktansvärt kluven och kan verkligen inte sluta gnälla över det. Jag antar att jag vet vad som är rätt men kan ändå inte låta bli att lockas till andra sidan. Inte lätt att ignorera i vilket fall som helst. Sluta att dyka upp sådär från ingenstans. Fan.
(Jag blir så ofantligt djup under estet-projektet förstår ni.)

Estet, jag vet!

Har varit en ganska bra dag trots den bristande sömnen, halsontet och illamåendet. Till imorgon ska jag ha med mig mysiga ljusslingor, kuddar och kakor. Varje dag ska vi ha kramkalas och en "Positiv-ruta" har kommit upp på väggen i klassrummet. Det känns som att vi har en bra projekttid framför oss. Jag går från och med nu in i ett mys-estet-kreativ-mode under en två veckors period.
Jag blev nyligen taggad av Rosanna på denna bild på Facebook. Hon känner mig allt. Svampbob<3
Förresten, fyndig rubrik va???

mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det

Den sista helgen på lovet har varit väldigt mysig, vilket gör skolstarten ännu mer opepp. Jag har spontanshoppat rea-kläder med Fanny som var saknad, checkat in på Coffehouse by George på facebook med samma tjej samt Maria och Julia, tittat på töntfilmer och pratat tonårsproblem med Amanda, bakat och bytt ut julklappar/födelsedagspresenter med Lisa och kastat ut granen. Fett.

Skola imorgon... nu kör vi.

spännande

Klämmer ut det sista av lovdagarna genom att hänga framför Facebook och Bartenderskolan. Värt. Nej, men jag fick faktiskt besök av Lisa idag som bara kom för att sno vårt vatten. Sån jävla hycklare. Kommer hem till mig för att duscha och gå på toaletten typ. Trodde att jag var mer värd än så...
Hihi skämt å sido, vi lyckades faktiskt ta oss till Mörby för att inhandla viktiga saker också. Trots snöstormen liksom.
Imorgon ska jag träffa Fanny som har hängt i Thailand hela jullovet. Jag är sjukt taggad.

och det var svart i tankarna

Ny design hörrni! Coolt? Ja! Det firar vi med en webcam-bild.


facebook asså

Alla råder mig göra något annat för mitt eget bästa. Jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Visst, jag kanske inte har lyckats med att glömma. Men spänning i vardagen är det allt. Tjing!

TJA

Det här är min lillasyster Frida. Hon har tjatat på mig om att jag ska lägga upp en bild på henne. Och jag väljer att vara lite lömsk och lägga upp en bild från Mallorca som hon inte gillar. Hahahah vi skrattar alltid så mycket när vi tittar på den hahah. Hon är så söt.
Update 20.01: Efter en mycket hotfull kommentar på bloggen var jag illa tvungen att ta bort den episka bilden, tyvärr. Som kompensation lägger jag upp den här bilden på Frida istället.

Jag dör lite så söt.

hejdå 2010

Så här såg mitt 2010 ut enligt Facebook arkivet:

Januari inleddes med att fira Fannys 17-åriga liv.
Lisa bjöd över en mysig grupp människor till tjejmiddag.
Vi friidrottare åkte till Italien under påsklovet och tränade, hoppade på stranden, låg i högar och så.
Dansare som vi är så hade vi en liten föreställning i Jarlaplans matsal.
Jag vet inte om det är rätt ordning men vi såg i varje fall The Last Bounce i Globen och det var så bra att man fick rysningar.
På Valborgsmässoafton var Crewet samlat och vi hade en toppenkväll.
Vårvärmen letade sig äntligen fram och vi började hänga i Jarlaparken på rasterna.
Under min födelsedagshelg hade vi på DP uppvisning och det var såhär färglatt och kul.
Och Lisa var fantastisk och styrde upp ett överaskningsfirande för mig och Lovisa på TGIF.
Den efterlängtade skolavslutningen kom tillslut (och Amandas födelsedag!!) och vi hade överlevt ett år på VRG.
Jag och Lisa trängdes framför Mando Diao på grönan.
Vi hade en lyckad sommarhelg i vårt hus och i huvudstaden.
Sen hängde vi fyra en vecka på Gotland. Vi bodde i ett jättefint gästhus hos Ponnie, gjorde kaos (hehe) av Visby, cyklade på landsvägar och myste galet (och Ponnie fyllde år!!).
Hade en underbart fin vecka i Fayance med Lisa där vi bara badade och åt mat i mängder.
Den sista veckan på sommarlovet var vi alla lite nere och gick på bio.
Hedvig, Ellen och Ullis hade ett sorgligt avskedsmingel/middag eftersom de skulle bege sig till Kenya i 10 månader.
Under hösten hade Julia en trevlig fest och jag var lycklig med fjäilar i magen.
De bjöds på spontanfest hos Kassie.
Vi hade ett stort och härligt surpriseparty för Amelie som var episkt.
Det var poängjakt i skolan och jag gick ner i spagat i korridoren (och jag lägger upp den här bilden mest för att den är så himla cool).
Jag bjöd på pastamiddag hemma hos mig för oss tjejer.
Jullovet firades med jarlaplansfest hos Kassi.
Två dagar senare var det julknytkalas hemma hos Amelie och det var julfeeling och kärlek på hög nivå.
Vi åkte ut till landet och gick genom skogen i kylan för att dela en jättetrevlig lunch som Anna och Ebba styrde upp. Anna bor i Vaxholm i världens finaste hus typ.
Och finally, nyår firades efter en del om och men hos Daniel. Det var en natt fylld med dans, glädje, nyårskyssar, skratt och fyrverkerier.
Och ja, det här är endast bilder från facebook så det hände ju mycket annat som inte fastnade på bild. 2010 var ett bra år. Och 2011 ska bli ännu bättre. Jag fyller 18 år och jag är så taggad.

RSS 2.0