Matteprovet var omänskligt svårt bara så att ni vet!

Nu har Lisa precis anlänt och vet ni? Det är kul. Vi ska spåra så håårt!! :D

När jag skulle åka hem idag så föröskte en freaky man fota mig i smyg. Det gick väl sådär för honom. Dumma äcklo. Vad är grejen liksom?

Nu ska vi awesoma!

Hormonsvängningar och sånt trams

Nu är jag sådär emotional av någon anledning. Blir tårögd när jag lyssnar på denna låt om och om igen. Den får mig att tänka på tiden då det inte existerade bekymmer eller problem på något sätt. Jag trivs med mig själv och min omgivning, missförstå inte. Men jag kan inte neka att jag saknar godnattsagorna, disney-dags, baden med syster, kvarnis, kula, klia-på-ryggen, sova-klockna-åtta, plåster och blåsa på såret, bokmärken från tandläkaren, att att inte bry sig om hur håret eller kläderna ser ut, bolibompa och björnes magasin och trygghehten av att alltid känna att man är omhändertagen...Ibland orkar jag inte med all press bara.

Skratta om ni vill åt låten! Jag vet att även ni älskar den även om ni inte vågar erkänna det!




Den här melodin slår nog allt. Jag får rysningar över hela kroppen.


Låt oss flumma med bollar på huvudet

Hej, jag heter Jolio, jag har kärring, fyra barn och jag jobbar på en krämfabrik!
en dag kom chefen fram till mig, han sa "Jolio, är du upptagen?". Jag sa "Nej!".
jag vispar kräm med höger hand...

Hahahaha, jag har ingen aning varför jag har fått den här låten på hjärnan! Den är stört irriterande! Fast den är väldigt rolig att sjunga, haha... Tänkte vara så satsig att lägga upp ett youtube klipp, men den finns inte!! Ååhh, den är ju så bra.

Jag såg Linje Lusta idag på skolans teaterscen av teatertvåorna. Såg förvisso bara första halvan men jag kan säga att dem är väldigt duktiga. Jag blev väldigt imponerad! Att kunna lära sig alla tusen repliker ordagrant är ju typ samma sak som att lära sig en läxa ordagrant: omänskligt. Lukas (som då teatermänniska) svarade mig med att det är samma sak som att lära sig en danskoregrafi. Men nej, det är det inte. Det ÄR svårare med repliker, i dans kan man flumma sig fram...typ.


En random bild som inte alls har med inlägget att göra, men det är iallafall jag och lisa på insparksfesten då temat var space. Saknar den tjejen. VI MÅSTE TRÄFFAS INNAN JAG ÅKER FÖR VI MÅSTE CATCHA UP DUDE!


Revolution i frukosttider

Denna morgon stod jag inför ett val liksom alla andra mornar. Jag äter oftast musli till frukost och till detta krävs verktygen skål och sked. Vi har två sorters skedar att välja mellan: huvudrätts skeden och efterrätts/förrätts skeden (den är alltså mindre). I hela min uppväxt så har jag alltid ätit med den mindre skeden, soppa, yoghurt, glass, gröt..jag tror ni fattar. Jag tycker att det blir godare så. Det är inte förrens nu i ettan som jag har hejdat mig när jag öppnat den första lådan för att ta lill-skeden för att sedan byta till nästa låda och ta den stora skeden. Detta lyckades jag med även idag. Jag måste ju leva upp till mitt bloggnamn; storaflickan. Nu är jag stor, jag äter med vuxenskeden.

Idag var förövrigt en toppendag! Och tänka sig, vi hade ändå matte hela dagen! Vi ska he det hela veckan, dem kallar det focusweek...


Istid

Idag var det istid i Stockholm. Behöver jag säga något mer? Jarlaplans människorna livade iallafall upp mitt humör. Sådant är alltid trevligt! Tjillevippen.

-22 grader C...


nu har jag suttit och försökt få ihop en klatchig rubrik för länge så nu får den här fan duga



Här sitter jag oduschad i smutsigt hår en söndagskväll och funderar på vad som skall hittas på härnäst. Bilderna i webcam blir sådär grumligt mysiga. Igår satt amanda, jag och rossi och degade hemma hos henne. Vi hade kul och det var fett me mys, även fast vi hade andra planer för kvällen som inte slog igenom (pga att sl inte fattar vinkeln med att det kommer snö varje vinter!). Vi lekte med en pepsiflaska, åt semlor, tog en nostalgitripp med Westlife och jag var som vanligt den som var tröttast och slumrade till stup i kvarten. Det var iallafall störtskööönt att hänga med dem. Vi saknade dock vår käraste porrponnie. Hoppas du har lärt dig en läxa nu... :)

Jag är glad när jag får dansa. Jag blir mindre glad när jag måste proritera tråkiga saker framför roliga saker. idag httade jag fett snygga bågar från cheap monday inne på synsam. För er nördar som harperfekt syn så snackar jag om glasögon. Jag vill vara brun och känna solens värmande strålar mot ansiktet. Man får helt enkelt låtsas när vädret är som det är.

Nu är det dags att sätta igång med läxläsning och näringsintaget för kvällen då den är fullspäckad av diverse aktiviteter.

Love ya all.

det är ju kul att ha fet stil.


alla som längtar till lovet räcker upp en hand!

ÅÅÅHH, jag är dålig på matte. Mmphg..jag är trött, har en massa plugg och är på allmänt dåligt humör just nu. Jag behöver verkligen lov nu.


Tolfte roten upphöjt i X dividerat med femtiotvå upphöjt i tre...

..typ.

Idag är det då alla hjärtans dag. Dagen vi firar kärleken. Hurra! Jag har faktiskt haft en mysig söndag trots att jag är en bitter singel som tycker hjärtanens dag är överskattad.

Just nu sitter pappa och försöker lösa ett mattetal från läxan för att sedan hjälpa mig. Han har suttit en kvart nu...vi får för tufffa läxor.

Hoppas alla får en mysig kväll och klämmer ut de sista dropparna av helgledigheten. Pöss!


och jag kan inte annat göra än att stirra

Jag stör mig på att blogg.se inte vill sammarbeta ibland. Jag har inte uppdaterat på länge och igår fick jag världens ryck och ville ploppa ut en massa ord som snurrade runt i huvudet. Självklart så gick det inte att komma in. Typiskt. Idag så är jag inte lika upp i varv som igår när det gäller tankarna. Jag kan bara säga att ibland så känner man sig bara korkad. Lite inte på det motsatta könet, med andra ord. Måste hitta något nytt att fylla mina tankestunder med. Något som känns fräscht och nytt. Blir så trött att gå igenom samma veva i huvudet flera gånger om dagen. Därför var nog mentalträningen vi gjorde på dansteäningen idag bra. Den överartikulerande, inspelade mansrösten förklarade att vi skulle tänka på vad vi vill vara för sorts individer i livet, eller vad vi vill uppnå. Efter några överdrivet långa pauser och andningar så skulle vi tänka på konkreta sätt vi kan ta till för att nå dessa strävanden. Jag är dock lite osäker på vad jag vill vara. Jag vill vara lycklig. Så mycket kan jag iallafall säga. Och det är ju en bra sak att vara.

Sa jag att jag älskar min skola? Vi hade MYSPYS idag i masalen, i samband med alla hjärtans dag. Det var rosa ballonger, friends-avsnitt, soffor, kuddar, musik och samba. Awesome helt enkelt. Efter myspyset dansade jag balett och jazz. Jazzlektionen håller Mairo i. Han är från USA. Han är cool. Han sa att jag var bra, och kan gå långt. Jag är cool.

En liten fin summering

Nu ligger jag efter i sömnen. Efter X antal sömnlösa nätter då jag istället har spenderat tiden på plugg och ofrivillig hosta. Nu ska jag ta en promenad men hunden, sen skriker sängen. Så fantastiskt slönt det ska bli. Det är fredag och jag ska sova.

Ikväll konsunmerades årets första semla av mig. Applåder. Jag älskar semlor.

Måste få mitt lilla skrytspejs också. Jag fick MVG på min svenska examinationsuppgift! Jag blev faktiskt väldigt glad. Ibland lönar det sig att plugga helt enkelt.

Förövrigt så har jag ont i kroppen. Inte vanligt på en fredag dock. Dagen inleds nämligen alltid med 1h och 45 min idrott kl. 8.15 (!) och det är inte killerball vi spelar då, utan det är riktiga, HÅRDA grejer! Tufft. Därefter väntar improvisationslektion med dansen. Det är mys, men lite jobbigt sådär. Efter en hel skoldag väntar jazzdansen utanför skolan. Det här är inte ett klagoinlägg. Jag älskar att dansa och röra på mig. Men det är klart jag får lite ont i kroppen.

Man kan rösta på årets pudding och årets vän i skolan lagom till alla hjärtans dag. Det tycker jag är coolt. Fatta vad prestigefullt att bli årets pudding liksom!? :D

Hjärtan till alla!

13 h

Idag är jag hemma och är sjuk. Har en envis slemhosta, inte kul. Under dagen har jag roat mig med tidningar, läxor och mackor. och gissa vad jag gör nu? Förutom att skriva detta så lyssnar jag på Les Chorsistes, igen. Jag är beroende. Hoppas jag blir frisk väldigt snart, gärna imorgon. Vill ju dansa. Aah! Kollade på so you think you can dance igår, och det bara kliade i ben och armar, blev extremt taggad. nee, nu måste jag återgå till pluggandet, later!


när man har tråkigt..


enough said





..och tillråga på allt så är han fransman.

Jean-Babtiste Maunier






Jag tror jag är lite kär. Detta är gosspojken som jag numera kan namnet på, tack vare lisa och han är vacker. Han är 19 år.


så otroligt fint

det går inte att beskriva känslan. Ögonen fylls med tårar och det är så vackert att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det är så fantastikt att man kan reagera så på lite musik. Filmen är föressten och kanon.

Ja, jag joinar mina vänners bloggtrend med att lägga upp youtube videos med Les Choristes. Du MÅSTE lyssna.



Solokillen har så otroligt vacker röst. I don't know what to say anymore. Let the music do the talk.


Förresten så höll jag på att kvävas idag på mattelektionen. Inte riktigt kanske, men hostade det gjorde jag. Mycket. Tårarna rann och jag lyckades tillslut ta mig ut för att hosta mig hes på toaletten. Jobbigt det där. Jag känner stor empati för Rosanna som har genomlidit det jag gör nu som dessutom var i en värre grad.

Mamma, om du läser detta, (som jag vet att du gör) så vill jag bara säga att jag tycker vi ska äta semla snarast! :D

RSS 2.0