LONDON BABY

Jag är i London och har det sjukt bra.
Vi har stekt på allt från Hoolister till Café de paris (och estethäng!). Idag har jag varit på akvarium och shoppat loss lite.
Imorgon blir det camden häng och shopping och på tisdag blir det science museum. Kanske försöker trycka in en musikal i schemat också men kan bli lite tight.
Hursomhelst är vi det skönaste gänget i London och planen är att det ska fortsätta på det viset.
XOXO
.
.
Update: Tack Oscar för den omtänksamma uppdateringen du gjorde åt mig.

meningen

Och i kaoset av allt religions-och gudsplugg, kan jag inte sluta tänka på hur otroligt mycket man kan känna för en annan person. Att jag kan känna så mycket, det är helt underbart. Jag älskar dig.

Hejja Frida hejja


Opålitligt

Ja, men visst. Hejja tekniken! Jättebra initativ av Viktor Rydberg att införa online textböcker för att slippa släpa runt på riktiga. Jättebra när man ska läsa sin naturkunskapsbok en lördag inför ett stort prov på tisdag när hela sidan är nerlagd på grund utav att en uppdatering görs. Fuck tekniken. Idiotiskt.

IDAG HAR JAG STUDIEDAG

FEST
Och jag har Oscars tröja på mig utan att han vet om det HEH. SÅ BUSIG JAG VET. Det står egentligen "TJENARE MANNEN" men photobooth gillar ju att spegelvända på saker. Idag passar jag på att sova, plugga och göra ingenting tills dansen börjar.

Motivationen är ganska djupt begraven för tillfället

Okej, den här uppgiften med Arbetsmijön om att analysera varenda jäkla dammkorn på ett kontor var kanske inte det simplaste. Att den ska ta sådan lång tid, orkar inte, onödig tid. Och nu har jag varit tvungen att bortprioritera matteprovet som väntar imorgon eftersom den här uppsatsen ska in samtidigt. Känner stressen värka inom mig. Det ska alltid vara något. Försöker hålla ut och tänka på London. Eller nej, tänka på studenten. Är så förbannat trött på plugg nu. Ser upp till dem som orkar plugga vidare direkt efter gymnasiet. Jag hoppas att även jag, efter något sabbatsår eller två, ska hitta den där gnistan för studier och plugg igen och att det tillslut kanske ska bli något av mig med.

kanske lite hög på kärlek

Man tror säkert att jag går på något annat än dans (HEHE) när man läser föregående inlägg. Ni kan dock pusta ut. Det var bara Oscar som våldgästade bloggen lite och uppdaterade åt mig. Så, nu när vi har rätt ut att jag inte är hög så kan jag återgå till my important business.
Plockade upp lite lera och sparade i fickan när jag var ute idag. Mycket mer ekonomiskt än att behöva köpa dyra och exklusiva produkter så som Kerstin Florians Mud Mask till exempel. Bara för moderater.

-tja bloggen

ligger och pluggar matte som ett fucking animal!!1!!11 och uppdaterar telefonen till iOS 5 (like a  boss) och e ba så tagg på livet atm.
Allt är så bra, rosa elefanter! LSD For the win - Först nu förstår jag alla KTHare!!

I like my money right where I can see it hanging in my closet

Man ba JA OKEJ fett unika alla miljoners modebloggerskor är när de alla har samma citat som slogan skriven i snirklig stil i respektives header. Alla internetskribenter under kategorin "mode" ska bära assymetriska kläder från Acne och Weekday, ha smala, långa ben, rött läppstift och gilla romantiska 50-talsfilmer. Dricka té och bära huvudet på sne, på outfitbilder är också en vanlig företeelse.
Ursäkta känslan av bitterhet men NÅGON måste ju bryta isen ibland och face:a the fact.

Imorgon får jag träffa Oscar

Har saknat dig såsåså mycket!

Söndagsångest

öööööööhhhhhhhhhh deppmode

IMORGON ÄR DET FREDAG


shit va narre

!

Alltså jag har gått och blivit så nerkärad i den här låten att det inte finns. Ge den en chans iallafall, i ett par bra högtalare eller hörlurar.

iSleepy

Måste. Ha. Kaffe. Nu. Jag avlider. Det här är illa. Förut behövde jag knappt en kopp om dagen och nu måste jag dricka åtminstone två för att överleva eftermiddagen.

Lite ilands-snack såhär på en torsdag.

Nog om det. När jag trippade ut från danssalen 21.30 igårkväll stod Oscar utanför och väntade med utsträckta armar. Han var världens bästa och överraskade mig med sin närvaro så att vi fick kramas lite extra innan han åker till London över helgen. Jag blev så glad.

Och juste, Steve Jobs är död. Inte för att jag visste vem det var innan men, ah. iSad.


Och så var det ny vecka

Spenderar kvällen med polynomer och funktioner tillsammans med en skål kalaspuffar och Temple Runner. Inte så värt faktiskt. Saknar min pojkvän. Taggar inför London. Längtar till det pluggfria livet.


RSS 2.0