Shelter

Whatuuuup nu springer jag iväg till gymet med detta verk spelandes i öronen. Klassisk musik är det nya svarta!

Månsken

img_4884 (MMS)

Jag har med stolthet placerat tjugo röda rosor i en vas väl synligt i vardagsrummet. Lycklig? Ja.


Båtliv

Befinner mig ute i skärgården för tillfället tillsammans med familjen. De senaste tre dagarna har fyllts upp med lata soltimmar på skrovliga klippor och fikastunder varvat med tupplurer på båten. Väldigt lugnt men nu känner jag mig alldeles för rastlös och längtar tills vi far hem imorgon. Längtar efter lite häng med alla jag saknar och längtar tillochmed till jobbet. Det är väl då man är utvilad, antar jag. Puss!

sommarfniss

Oj, hade visst glömt att jag hade en blogg.
Ikväll var jag ute och sprang (eller typ haltade så dåligt som det gick) och nu ska jag vidare mot sängen för en natts välbehövd sömn. Och så spännande var min kväll!
Apropå sömn så sov man ganska så bra på de vita hotellrummet i Praiano.
Utsikten kunde man dessutom lätt vänja sig vid.
Och likaså grottorna(!)
Vid närmare eftertanke så gick det nog att vänja sig vid det mesta i det där Italiet! Vackrare plats är svår att hitta. Jisses.

Fred och kärlek i Italien

Skriver dessa rader från ett soligt Italien alias Paradiset. Miljön är så överväldigande att man får svindel av att titta ner i de djupa dalarna och vidare upp över bergen som molnen korsar. Så vackert att det gör ont typ. Och det här stället måste ju bara vara det bästa för rehab efter en vecka i ett svettigt Borlänge. Så himlahimla mycket kärlek till Peace & Love. Bland svett, sopor, öl och 50 000 andra människor bodde vi i en vecka men det var värt varenda sekund för sinnes vad kul vi hade.
Från Fannys fiffiga engångskamera. Dylan, Evelina, jag, Pernilla och Marcus.

Och Rebeckas kamera; Rosanna, Amanda, Rebecka, Ponnie och jag på Daniel Adams Rays konsert. Åh!

Och så lite kärlek från Italien! Fick en hjärt-pizza på restaurangen. Gulligt.

Från idag när jag och Frida stekte på klipporna.

Och ja, tanken var väl att jag skulle svettas på hotellets gym nu men jag insåg att jag inte orkade. Tränade igår...det är fan semester.

RSS 2.0