åh.

Och så spenderar man ännu en eftermiddag i skolans korridorer med rumpan nersatt i vår kära grå soffa. Det där lät som ett negativt uttalande, misstro inte! Jag är på äckligt bra humör idag trots fyra timmars nattsömn och nästan tre timmars lång psykologiskrivning. Svårt att sätta fingret på, men kanske är det en kombination av Fridas vita poncho jag får låna idag, den ljumna temperaturen utomhus i symbios med den värmande solen, min nyknäckta rygg, jazzklasserna som väntar ikväll och kanske är det lite för att jag ska få träffa personen som gör mig fullkomligt lycklig i kväll och som jag dessutom, till råga på allt, är superkär i som gör mig på sånt bra humör idag. Imorgon är det fredag, tja!

pluggpaus

Åh helgen. Gick med dem bästa för att se Maggio sjunga på Grönan i fredags kväll. Resten av tiden spenderades med Oscar. Underbart.
Och ikväll har hela min vänstra sida av ryggen och nacken låst sig totalt. Fan.

Idag

Dagens sämsta:
Jag höll på att avlida utan mitt eftermiddagskaffe.
Dagens bästa:
Jag fick ögonkontakt med Blondinbella på vägen till skolan(!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
Jag fick vakna bredvid den här mysen i morse:
Han är faktiskt glad egentligen..!

Älskade Facebook


jag vet att du sover


Doggystyle på bussen

Igår tappade jag mitt läppstift på bussen. Det slank bara ut sådär lagom provocerande ifrån väskan när jag rotade efter min iPhone-hörlurar och rullade iväg till okänd plats eftersom bussen just då självklart svängde runt i en rondell. Jag skiter i att agera casual och slänger mig istället ner på alla fyra och börjar krypa längs gången, tittandes under alla fötter och stolar. Tur att ingen hade kort kjol, det hade kunnat misstolkats. De stackars resenärerna börjar skruva på sig obekvämt efter en stund när de fortfarande inte förstår varför jag går och kikar på dem underifrån tills en hjälte till tjej frågar försiktigt "Har du tappat något?". "Ja", svarar jag "Ett läppstift som jag väldigt väldigt ogärna vill tappa bort" (smart kommentar, tack jag vet!) säger jag med förtvivlad min. Hon nickar förstående och dyker därefter, även hon, ned till golvet och börjar leta.
Som tur var hittade vi läppstiftet, men jag var mest glad över snälla tjejen som helt utan konstigheter hjälpte mig att leta läppstift. Hon kan få vara min vardagshjälte denna vecka.

and my heart is so happihappi right now that all I can do is shitting rainbows

Och så var Londonflyget bokat. Vilken grej! Vilken fest! Vilken stad!

några notes

Vakna upp bredvid honom 07.40 efter åtta timmars sömn. Promenera från Rådmansgatan utan paraply i regnet och bli blöt i håret. Gratta Rosanna på 18-årsdagen(!). Redovisa om säkerheten i danssalen. Äta köttbullar och makaroner. Lyssna på matte-föreläsning och äta en Mars fast jag vet att jag inte borde. Sälja miljövänlig telefoni på jobbet. Vara sjuk och gå hem tidigare. Äta panerad fisk och potatis till middag. Fylla i ansökan till Ghana.

Det är väl ungefär så sött livet är just nu. Ibland är vardagen fantastiskt grå och likgiltig. Som tur är väger de fina småsakerna upp vardagen.

När jag ser in i hans lugna ögon. När jag köper en Mars-bar istället för ett äpple en måndagseftermiddag. När man har samma lektion som de bästa. När man har lagt en extra minut på sminket. När man letar hotell inför en London-resa. När man får somna tätt intill honom en vardagskväll. När man klarar att snurra fem varv i en pirouette. När man har håltimme och går och fikar. När man vet och känner att livet är rätt bra ändå.

Chacha bloggen

Eftersom arresarre är fett kass på att blogga gör jag det.

HEJ





uppsnärjd i det blå

Oj vad man kan vara hög på livet trots att det är plugg och stress som dödar mest tid. Imorgon ska jag träffa Oscar (!) och inte nog med det, vi ska dessutom försöka få oss en glimt av Håkan som spelar på Grönan. Eftersom det är sista kvällen för Sommar! på lördag tänkte jag, Amanda, Sonnie och Rebecka gå dit och trängas också. (Eller egentligen är det bara p.g.a. det sänkta priserna i baren med billig alkohol.........!!11).
Och på söndag har det officiellt varit vi i en månad. Åh!

My heart is freakin' out when I hold ya

Volontärresan bokad. Känns riktigt bra. Nu är det bara att ta sig an den där förbaskade tesen. Nu ska jag dock läsa lite svensk litteratur innan jag däckar i sängen.
Tills vidare kommer lite bilder från Arbetsmiljö-lektionen idag. Rebecka, Rosanna och jag skulle undersöka säkerheten och så vidare i danssalen. Ja, ni ser ju själva vilken fara vi dansare på skolan svävar i:
Halt golv! Titta hur de halkar och slår sig!
Och tv-sladdar! Trasslar in foten och drar ner tv:n i huvudet (typ) när stångövningar utförs.
Tur att vi ska analysera detta och komma med lösningar till problemen alltså. Saviors' of the school

Bara för dig Oscar

Vi älskar ägg :D.D:DD::D:D:D::D:d:D:;DddDDDD.:D_DDDddDd

räknar matte och myser och så


RSS 2.0