i brist på annat

Jag gör allt i min makt för att inte bli uttråkad så tog denna lista från Tyra.

När vaknade du imorse?
Svar:
06.45 av alarmet...

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
"Jävla alarm"

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Svar: Nej, inte ringt, men nördat facebookchatten med olika människor.

Vilket humör är du på?

Svar: Smått irriterad, att sitta ihopvikt i baksätet är halvtaggat.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Haremsbyxor, grå långärmad tröja, svart kofta, halsduk, klocka. Fashion!

Har du ont någonstans?
Svar:
I ryggen och nacken.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Åh, godis...men jag viker mig inte!

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Studiebidrag? 1100 riksdaler.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
En bulgursallad med kyckling igår på Sandy's.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook(...)

Vad ska du göra idag och ikväll?

Svar: Komma fram till Trysil och stugan, packa upp, duscha, kolla Big Brother och somna på spikmattan. Living hardcore!

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Kings and Queens med 30 Seconds To Mars.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
För att den är så ego. Nä, men jag blandar sakasm, humor och tonårsromantik tillsammans och det blir en vinnande kombo! Haha, men egentligen så bryr jag mig inte. Läs om ni vill liksom, så intressant liv har jag ändå inte.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Var på hemligt uppdrag med Lisa.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Nej. Försöker ge hintar till min sovande hund, men han fattar inte vinkeln.

När fotade du något senast, och vad?
Svar:
Haha, mig själv, i photobooth, igår kväll.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Nej, jag ska hålla mig. Mat får jag av mamma och pappa som tur är.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar-
Kan sträcka fram foten 2 cm och då slår jag i framsätet i bilen.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
13.45?

Vad borde du göra idag?
Svar:
Ta tag i mitt liv.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Min spiondräkt i latex och mina snörade lårhöga stövlar.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?

Svar: Fråga Taylor Lautner om han vill gifta sig med mig.


bara för att ni bryr er så mycket


förlåt, jag ska snart sluta tjata


och ändå satt vi där och vägrade erkänna våra brister inför varandra

Den här veckan har var jordens längsta. Resultatet är en slutkörd kropp, värkande muskler och leder, en ömmande hals och rinnig näsa samt ett starkare psyke. Så himla värt. Det rann nog en tår eller två ner för kinden när vi för sista gången kutade sträckan från tekniska till till skolan. Jag är så stolt över oss dansisar!!!!!!!!!!1
jag i mitt esse
med ett björn axén- fönat hår kan väl en fredagkväll inte bli bättre?

DICE

Idag har jag sprungit ett jävla marathonlopp genom halva staden i 20 minusgrader, endast iklädd en tunn bomullströja och skjorta. Lägg till svart, utkletad knarksminkning och ett stort trassel till hår och ni får en helhetsbild av min dag. Det hamnar nog på min lista över topp 10- konstigaste sakerna jag har gjort i mitt liv. Jag kände mig farlig. Farlig, när jag sick-sackade mellan stockholmarna med en hotfull blick och ett rebelliskt utseende. Jag hade lika gärna kunnat inneha huvudrollen i ett svårt tonårsdrama om undergroundkulturen i Stockholms. Vi är så sjukt djupa och estetiska under fokusveckan, förstår ni.
We're working the angles! Lisa står för de fina fotona

Måndagsångest

Jag vet jag är en idiot och hela stan vet vad jag gjort och jag förtjänar hur jag mår, kom hem häll salt i mina sår. Du är glad, det har jag nu sett på din statusrad och alla bilder från någon bar, där verkar du glad.
Du kanske borde tänkt på hur jag mår. Du kanske borde tänkt på hur det går. Du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot. Du är skicklig på att vara offensiv, du talar om dig själv som om du visste något om kärleksliv. Du kanske borde tänkt på någonting mer än kicken, idiot.

söndagsdramatik

Värd chokladpralin. Behöver lite sött i livet.

du får ha det jättefint ta hand om dig hjärtat

och så var det med det

du kan ta den om du vill

Du snubblar och halkar på mitt hjärta,

klappar takten till dess slag.

Söker alltid efter slingriga stigar,

för jag ramlar fram i klumpiga skor

och är inte den finaste saken i världen.

Jag måste lära mig gå,

du måste lära dig reglerna när det är vi två.

Vi måste få bra kondition

så att vi orkar jaga känslan.


Vill du inte se mig mer förstår jag

men du ska veta att jag verkligen tycker om dig.

att leva under ständig prestationsångest

Jag lever under press. I vilken situatution jag än befinner mig i så råder en krigande storm i mitt inre. Ständig nervositet och prestationsångest. Alla förväntar sig så mycket från oss dansare. Och nu pratar jag om omänskligt mycket. För att nämna ett exempel så förväntas vi vara smidiga och graciösa oavsett läge. Detta påstående kan jag hemskt nog inte leva upp till i SL-trafiken. Tro mig, det är inte lätt att stiga på en skumpande buss eller tunnelbana med tjugoåtta väskor och klackar. Jag ramlade säkert in i fem stackars människor bara imorse på väg till skolan.
Och när det kommer till fester, ja, då förväntas vi äga dansgolvet. Så fort någon får reda på att man är dansare så släpps denna kommentar "Ahmen visa nåt då! Det här är din scen, du som är dansare och allt!", och pekar triumferande på golvet. Jag menar, tror de seriöst att man ska ställa sig i mitten av ringen, räkna in "fem, sex, sju, ÅTT!" och köra en koreografi med piruetter, hopp, kickar och sådant? Hur stelt skulle inte det bli? Jag kan bjuda på spagat, men sedan tar det stopp och man kan tydligt se besvikelsen skölja över festsällskapet.
Och sedan förväntar sig allt och alla att vi tydligen ska vara bra på...ja, ni vet...det.
Förstår ni vilken press det ligger på oss stackars dansare? Trots att det är svårt att tro så är vi inte odödliga, spenstiga varelser, utan bara dödliga, spenstiga varelser. Tänk på det nästa gång ni träffar en dansare.

du slängde bort mig igen, du slängde bort nån slags vän

Och så klingade iPhonen till tillsut. Vände uppochner på min eftermiddag och kväll. Att jag aldrig kan få något grepp om situationen.

Jag kommer göra dig besviken, jag kan inte stanna längre

Åh, visst är det härligt med dryga människor som utnyttjar en och utger sig för att vara omtänksamma och känslosamma när de egentligen bara är känslokalla, egocentriska idioter? Hoppas ni alla har haft och har en fin alla hjärtans dag. Fikan på söder med Fanny och Maria var välbehövlig en sådan här dag och det var även kvällens dansklasser. Med tanke på att jag är singel borde jag kanske sitta med en halvliters Ben & Jerry's i ena handen och en sked i den andra och bara tycka allmänt synd om mig själv, jag har dock beslutat att jag fan inte ska bli fet för att jag inte har någon pojkvän. Det gör ju inte saken bättre direkt. Ni är alla välkomna att visa lite sympati för mig, varken pojke eller glass under denna kväll som tydligen ska gå i kärlekens tecken.

vi kan le, men bara i sekunder


Hej vad trött och seg jag är idag. Det betyder väl att jag har utnyttjat de flesta av helgens timmar till roligheter istället åt att sova. Känns värt. Och imorgon är det alla hjärtans dag...

when all you want's one more Saturday

Dagens highlights:
  • Jag åkte tunnelbana med Kissie till skolan.
  • Jag åkte tunnelbana med Rahlenfeldt hem från dansen.
  • Peace and Love biljetterna är bokade.
Jag har ett väldigt coolt liv!

vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat när man får bevittna sina nära och käras sorg och våta kinder på grund av andra personers handlande. Att trösta en vän som gråter ömt mot ens axel eller att hålla en söndergråten väns hand på skoltoaletterna kan vara något av de svåraste och mest hjärtskärande sakerna man kan göra. Jag vill så gärna kunna yttra de rätta orden och återställa allt till det bättre men det enda jag kan göra är att hålla om, torka tårarna från kinderna och säga "du är värd så mycket bättre". Jag vill och försöker vara tillräcklig på alla möjliga vis men när det kommer till killar så kan jag faktiskt inte påverka.

man kan ju alltid låtsas

Får jag MVG om jag skickar de här bilderna till mina lärares mail eller?

om nån undra

Mycket skola lite fritid denna vecka.

att kliva på en buss och skrika JA

Jag har ingen aning om var den här helgen tog vägen? Den kom lika snabbt som den försvann och jag har väl fördrivit tiden med att skratta något ofantligt med Fanny, träna friidrott, laga finmiddag med gänget, titta på melodifestivalen, bli medlem på stallet.se, facerape:a Ponnie, prata skit, baka scones, äta scones och plugga. Jag lever farligt. Har tråkigt nog suttit på nålar under hela helgen och väntat på bekräftelse vilket suger energin ur en men jag är pepp ändå eftersom jag har sökt till Gröna Lunds sommarjobb och blivit medlem på statist.se. Fett!
Och nu har jag ätit alldeles för mycket mat och har på tok för mycket energi för att gå och lägga mig. Jag är så galet busig ibland.

farliga på isen


det här har växt i mig åh så länge

Fylld med dansglädje, nörd som jag är. Igår kom det fram en tjej på jazzklassen och sa "Alltså du är så himla duktig! Det ser så lätt och vackert ut när du dansar!". Jag blev så fantastiskt glad och tycker det är så mysigt när främlingar kommer fram och berömmer en sådär.
Efter att ha sugit in magen så långt man kan i hopp om att bli lika smal som alla andra (sjukt) smala balett-tjejer i en och en halvtimma får jag världens cravings direkt efter middagen på rostade mackor med marmelad. Så det är typ det jag har ägnat kvällen åt. Att äta alltså. Så mycket värdare.

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig

Tja! Såhär kan det se ut när jag dricker kaffe en torsdagsmorgon.
Nu ska jag iväg till skoldagens enda lektion; jazzklass.

en onsdagseftermiddag

Idag fick jag stanna hemma för att jag mådde dåligt. Nu mår jag bättre och sitter och pluggar.

härlig bild från Fannys kamera
Jag vet, intressegruppen exploderar snart av överbelastning

så det kan bli

SING av My Chemical Romance har fått en helt ny och fin innebörd för mig. Tihi.

RSS 2.0