Hej Rosanna!

Bara för dig kompis!
(Ursäkta den torra uppdateringen.................)

Man blir visare med åren

Jag får så många härliga tips från kunderna man ringer upp på jobbet varje dag. Här är dagens favorit:
Man (80+): Hallå, hallå!
Jag: Hallå på dig! Mitt namn är Astrid och...
Man: Astrid! Är det din namnsdag idag? Har du fått smörgåstårta än? Hörru du, se till att passa dig för alla pojkar som vill trassla med dig!
Jag: Jaa...nä, okej. Tack för tipset du, det ska jag minsann bära med mig!

En konversation för några dagar sedan

Jag: Shit alltså. Snart är vi 25 och då ska helt plötsligt make, barn, villa och volvo vara aktuellt... Jag vill vara ung för evigt typ.

Ponnie: Nej men gud, det är ju sju år dit. ALLTSÅ FATTA HUR MYCKET MAN HINNER LIGGA PÅ SJU ÅR!!?

Jag: ...

JAG HAR DUSCHAT

AHMAJGAD

Annons

ÅHHHH jag har verkligen varit mitt sexigaste jag de senaste dagarna! Mormorstrosor, urtvättad t-shirt, oljigt hår, oljig hy, håriga ben, glasögon och lök gånger tusen. En riktig sexbomb är vad jag är! Jag skulle typ kunna steka ägg på mitt hårfett istället för att ta smör i stekpannan, ekonomiskt och bra. Jag har bara legat sjuk i två och en halv dag och jag börjar redan känna mig som huvudrollsinnehavaren i 127 hours (filmen där en man sitter fast med armen under en sten i 127 timmar och blir tvungen att dricka sitt eget kiss och tillslut såga av armen för att överleva...). Jag har stirrat ut alla tänkbara punkter i mitt rum och avverkat ett tjugotal koppar te med honung. I mitt fall bör jag nog säga att jag har druckit honung med te för ska det vara så ska det. Samma sak gäller med smör på mackan. Jag äter nämligen inte mackor med smör, utan smör med mackor. Javisst, det är min melodi, boys come and get me!
"En lökig blondin med håriga ben och fet hårbotten som har en förkärlek till abnormt mycket smör."

Däckmode

Inleder lovet stabilt med +39 graders feber i sängen. Så himlahimla dumt när den här helgen var fullspäckad med roligheter. Idag fyller Amanda 18 år och tanken var ju att fira henne ordentligt med festligheter. Får kompensera den inställda utgången med en rejäl nästa vecka istället. Då jävlar.
Så sjukt bra tjej. Och hon är vuxen! Grattis!
Missar tråkigt nog också brunchen för de efterlängtade kenyanerna imorgon som landade på Arlanda i eftermiddags efter 10 månader i Kenya. Åh.

Barnförbjuden lek

Utanför mitt öppna fönster iakttar jag två pojkar, runt nio-årsåldern, som leker med pinnar varpå den ena utbrister: "Amen kör då! Inga rövknullare här!"

Man ba va?!

6 juni

Idag är det Sveriges nationaldag och påsarna har varit tungt påtagliga under mina ögon på jobbet. Ringde mindre glada pensionärer mellan 10-17 och efter flera tappra försök till sälj så mötte jag upp Michis på Östermalmstorg. Vi gick till ett mysigt café för att kirra vår matteredovisning där vi dessutom sprang in i trevligt sällskap. Matematik blir konstigt nog väldigt mycket trevligare med kaffe och chokladboll på en uteservering. Så ja, det är vad min nationaldag har bestått av; jobb och matte. Fint ändå.

natthäng

Bloggen, vänner, kamrater och randoms; min första mingelbild i mitt artonåriga liv. Fanny, jag och Josse på Sommar!. Vilket ställe, vilka tjejer, vilken grej.
Igårkväll mötte Lisa upp ett militärsminkat jag som kom direkt från en dansföreställning på Maximteatern. Folk tittade på mig med förakt på tunnelbanan där jag satt och chillade stridsklar och farlig som jag var. Lisa och jag hade hur som helst en myskväll som hette duga och det var precis vad vi båda behövde. Harry Potter, bekymmer, killar, barnförbjudet, raggningsrepliker och party var några av ämnena vi hann avverka innan vi båda somnade skedandes i min säng. Fett bra tjej.

och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

AH! Bilder från inatt när en glad tjej kom hem från väldigt mycket dans inne i staden.
Så himla gladgladglad. Den här långhelgen har varit så grymt bra hittils. Igårkväll hängde vi hos Oscar som stod vid grillen och lagade gottgott. Därefter drog jag, Fanny och Josse in till Sommar! och hade fett med partaj. Den klubben var ju inget annat än fantastisk. Dansa till Håkan Hellström under bar himmel med en massa fina mysbelysnings-slingor, hipsterkillar och vänner. Oscar var snäll och mötte upp mig så att jag inte behövde åka hem själv. Väl hemma innnan jag dunsade i sängen kollade jag mailen och såg till min lycka att jag har blivit antagen till danslinjen på House of Shapes i höst. Och vet ni vad? Det känns alldeles förträffligt och supahdupahawesome!
Så ja, livet känns ganska så underbart nu och jag gör mitt bästa för att hålla kvar vid den känslan. Nu ska jag iväg och köra ett streetnummer på Maximteatern och ikväll kommer Lisa hit för att glass och myspysa och så.
Puss!

Första juni

Idag tycker jag att vi officiellt kan slå näven i bordet och utbrista i mörk basröst att "Nu är det sommar". För junimånad är trots allt en sommarmånad och jag välkomnade den med en powerwalk i skogen tillsammans med Dante och Håkan Hellström (åh, det finns inte ord nog för att kunna uttrycka min kärlek till den taniga men ack så träffsäkra mannen). Nu sitter jag och väntar på mina två ägg som ligger och puttrar i kastrullen som jag ska avnjuta tillsammans med min min ergonomiuppgift. Mmmm, det är ju något speciellt med att vara ute i sista minuten alltså <3

RSS 2.0