Albert Littorin och Astrid Picasso

Note to myself: Drick inte kaffe ur en kopp som är fått stå i några timmar, kallt kaffe är äckligt.
Förövrigt är jag mindfucked. Orkar knappt tänka längre. Blir ju smått frustrerad på projektets mål om att komma på något nytänkande och uppfinningsrikt som typ aldrig någonsin har gjorts tidigare i världshistorien. Kan skolan inte bara acceptera att alla gymnasieelever inte kan vara Einstein, Newton eller Picasso?

nya perspektiv

Skriver projektplan och lyssnar på Mozart, så sjukt sofistikerad med kaffe och kalender (och viktiga datum) bredvid datorn. Det går lite trögt men jag är ändå olidligt taggad på mitt projekt. Det kommer bli så episkt. Leka kurragömma på savannen liksom.
WEHÅ

AHMEN TITTA SÅ FINT DET BLEV


headbanga på tunnelbanan

Tja lördag. Igårkväll blev jag av med min kräft-oskuld hos Oscar och imorse fick jag vakna bredvid honom så idag är jag glad. Ikväll får vi gäster och därefter blir det lite mysfest hos Andréa. Nu ska jag hoppa in i duschen och locka håret och sånt tjejtjafs. Heido.

babes

Hektisk men fin dag. Vi snackade sexdrömmar på psykologin och diskuterade Bruce den Allsmäktige på religionskunskapen. Därefter åt vi danselever kycklingwrap i Vitabergsparken och tittade på när Kungliga baletten dansade på parkteatern. Det var så bra. När jag kom hem skrattade jag åt Svampbob (haha) och nu ska jag dö i sängen. Och förresten så är jag superkär.

FAVORIT I REPRIS

JAG HAR DUSCHAT
AHMAJGAD
(Denna gång i lite svårare och tyngre pose i jämförelse med förra "jag-har-duschat-inlägget". Ignorera den häftiga Kalle Anka tröjan).

Cool

EY
YO
WHAT
UP
(Rosanna lärde mig)
(Och jag går inte alltid runt i fina toppar när jag är sjuk, det är efter besöket hos farbror doktor idag)

Duschen är på g

För att utveckla mina (efter den här veckan, uttjatade) sjuksysslor gav jag mig på ett försök att måla naglarna och uppdatera min sjuklook till ett snäppet vassare, lagom ansträngande dessutom. Det gick tyvärr inte som planerat. Allt kletade ihop sig och numera ser det ut som att jag har utvecklat någon sorts sjukdom på fingerspetsarna. Tja nailpolish remover! Efter nattens dramatiska hostattacker låter jag dessutom som en dagens Bob Dylan efter en hård festnatt (ni som var på Peace föstår (och inte för att jag såg honom live där men ni fattar budskapet och för er som inte fattar så är jag helt enkelt väldigt hes)). Och juste, glömde jag säga att jag varken duschat eller tvättat håret sedan i söndags? Life's sweet.

en onsdagsförmiddag i sängen

Har avverkat tre filmer och en dokumentär om Veronica Maggio det senaste dygnet. Några glas vatten och lite glass i soffan ovanpå det. Måste ändå säga att det är fantastiskt tråkigt och frustrerande att få feber och bli sjuk bara sådär. Tänker på helgen som kommer och blir genast lycklig. Då vankas det återföreing med alla jarlaplanbabes hos Kassandra och därefter ska jag landa i hans armar.

Sista sommarlovsmåndagen

Ett som är säkert är iallafall att feber knappast är hjälpsamt en träningsdag i regn med tjugoåtta kidz att se efter. Hade feberdrömmar inatt och vaknade gråtandes. Knäppt. Kändes lite bättre imorse men nu är jag helt slut igen. Barnen var i varje fall söta, mestadels. Blev så lycklig när en gnista av entusiasm och kämparglöd kunde skymtas i deras ögon. Annars var det för det mesta skrikande och petande och kittlande från deras sida. Ska avrunda kvällen med SOLO som föll i brevlådan idag. Klad tjej.
Är uppenbarligen lite kameraskygg ikväll.

H.

Alexandre Desplat – New Moon [The Meadow] - Soundtrack Album Version
Debussy – Claire De Lune
Thomas Stenström – Detsamma
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Håkan Hellström – Aprilhimlen
Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)
Muse – Feeling Good
Deadmau5 – Raise Your Weapon (Original Mix)
Kom hem.
<3

Tihi.


Retards

Whatuuup

ben&jerry's

Alltså igår. Jag och Sonnie spontanfestade på Collage. Så sjukt värd kväll.

Myspys


Puss!

Underbar kväll igår. Så himla mysiga människor man har omkring sig. Nu kommer en av mina hälfter hit, Fanny. <3

.

Det svider så i mig när nära och kära har ont.

Beat

Här går det vilt till med volymen i håret när det inte får bli ompysslat på ett dygn. Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett förbaskat svettigt bodypump-pass. Mina armar var praktiskt taget spaghetti när jag stod och flåsade med alla vikter. Och apropå spaghetti...
Hur fantastisk framtid vore inte det här? Namnet, looken och pastan är ju kirrad. Nu behöver jag bara flytta till Italien och bo i en pittoresk by där jag odlar mina egna tomater i charmiga krukor på balkongen.

RSS 2.0