Livet är hårt

Det är ju helt fantastiskt vad alla bloggerskor hinner med idag. Att både vara på gång med ett projekt, gå på events, posea i photobooth OCH hinna gå powerwalks med en morgonlatte runt Djurgården varje söndag. Inte konstigt att alla blir utbrända!

Tja

I'm sexy and I know it.

Student

Sitter på religionslektionen och tappar huvudet varannan sekund tack vare mina ofrivilliga, spontana tupplurer. Klarar inte av långdragna föreläsningar där man inte ens får lov att anteckna. Seriöst jag avlider. Kaffe. Sömn. Kaffe. Fokusera. På. Sekundvisaren på klockan. Ögonlocken faller ihop igen. Fan. Jag ska gå och dö lite i soffan i korridoren på rasten. Håll ut.

Ikväll får jag träffa min kärlek och säga hejdå för helgen. Yay.


Nu får det vara nog

Oscars blogg-rapes börjar gå lite över styr nu.

Idag har jag dansat

Och jag bara ägde alla!! Imorgon ska jag med och provträna på Oscars MMA vilket är sjukt pepp, funderar även på att testa boxningen men vet inte om det blir för mycket. Är väldigt sugen på att droppa dansen och börja med kampsport istället då jag har märkt hur sjukt hardcore Oscis är och jag känner att jag vill vara som honom helt enkelt. Plus att jag enkelt kan försvara mig på ett effektivt sätt om han kittlar mig när jag sover när jag bemästrar alla olika slags lås och submissions.

Picture is related to superhardcore Oscis
to oscis

@ oscar's place

Jag har dåligt inflytande på Oscars vänner tydligen. Illa.
.
Igår var det som alla vet fars dag och det firades med god middag där även farmor och farfar gjorde sällskap. Oscar var med och bidrog till köttätandet och vi hade det så mysigt. Efter lite SSX-spelande från Oscars sida och lite pluggande från min somnade vi tätt ihop, mätta och belåtna.
.
Helgen har verkligen varit bra på alla sätt och vis, min måndag var tyvärr inte lika häftig. Har mest pluggat och suckat över mattetal.
.
Nu sitter jag i Oscars säng och chillar. Supernarre. Nu ska vi softa lite och sova.

Häng på larran (haha)

Cha fanz! Igår var vi ett glatt gäng ute i Stockholms nattliv och det var norskar och drinkar och det var dans och urininväginfektion, så kvällen var en salig blandning av allt men som tur var hade vi djävulskt kul ändå. Nu laddar jag mentalt för att krypa nerför trappan och vidare in i duschen så att jag förhoppningsvis kan likna något av en människa igen. Har hört att det kan vara en fördel när man ska provspela som kassatjej till en reklamfilm. Money and fame, here I come! Driv.
.
Glömde nästan säga att jag ska få träffa min älskade efter dagens projekt. VÅGEN!

Spontanprat och laddat kärleksprat

Ojojoj vad det hettade till i kommentarsfältet. Frågan är vem den busige är?
.
Lustig men välkommen situation idag på tunnelbanan. Jag plockar upp Processen av Kafka och börjar tvångslydigt läsa och märker att killen snett mitt emot börjar snegla åt mitt håll. Efter ett tag frågar han försiktigt "Vilken bok är det du läser?". Jag svarar lite förvånat att det är Kafkas Processen som jag blivit lite smått påtvingad att läsa i skolan. Han trodde jag pluggade juridik och blev ganska paff men imponerad när jag sa att det var inom Svenska C på gymnasiet. Vi hade en trevlig pratstund enda in till slutstationen där vi sedan delade bussällskap hem för att var och en gå till sitt. Han var apotekare och var lycklig över att skolan var över. Kul att diskutera lite skönlitteratur spontant en vardag i kommunaltrafiken.
.
Ikväll fick improvisera och dansa modernt till en av mina favoritlåtar som känns i hela mig. Raise your Weapon med Deadmau5. Det var så underbart och jag skakade av känslor efteråt.
.
Oscar finns ständigt i mina tankar och jag saknar honom så. Jag har aldrig upplevt något liknande med någon som jag får göra tillsammans med Oscar. Han får mig att känna mig trygg, lugn och lycklig inombords. Han håller mig alltid i handen och ser alltid till mig. Precis som jag gör för honom. Det är så inspirerande att se hur målinriktad och fokuserad han är med skola och träning och det är så skönt att vi kan förstå varandra på de punkterna. Han är en av de snällaste personerna jag vet och jag kan inte vara mer tacksam för att vi hittat varandra. Även om vi får kämpa och pussla med den otillräckliga tiden för att kunna ses, så är det så värt att ses de få timmarna vi ses på vardagskvällarna, nätterna och mornarna. På söndag har vi varit vi i tre månader och jag vet att det inte är en evighet men jag kan inte annat än se fram emot den kommande tiden vi har framför oss.

stryker mitt finger längs dina käkben och läppar

Och så var det redan saknade (och sista för min del) höstlovet slut. Min vecka har varit underbar på alla sätt och vis. Tillbringade den första lediga halvan med några bland dem bästa i London och äventyrande. Shopping varvades med öl, dans, turistande och ytterligare shopping. Elisabeth stod såklart för fotodokumentationen för att föreviga vår fantastiska, storslagna och händelserika resa. Ska lägga in bilderna på min dator också så småningom. Det var i varje fall grymt. Vi var som de tre musketörerna fast fyra stycken liksom...
.
Så fort jag hade landat på Arlanda i onsdags dök jag in i Oscars armar och stannade där de resterande dagarna av lovet. Hade saknat honom så otroligt mycket under stadsvistelsen och vissa dagar sved hela kroppen av saknad. Antar att den sortens känsla endast visar att även jag är människa och att jag älskar honom. Lycklig.

RSS 2.0