min kommande vecka

Jag försöker verkligen tagga till inför det efterlängtande höstlovet som inleds om några timmar. Jag tror och hoppas att det blir episkt. Här kommer ett smakprov på vad jag har för planer.


Jag ska tillbringa mycket tid med de här snyggingarna.

Jag ska skratta såhär mycket...

...och vara såhär taggad.

Jag ska krama den här mysisen.

Jag vill mysa, baka, fota och spela sims med den här favoriten.

Jag ska dansa såhär mycket.

Jag ska äta för mycket onyttigheter.

Och kanske ta en dansklass eller två.

Det finns så himla mycket mer jag vill hinna med att göra. Jag vill sova, läsa böcker, äta glass, träna, träffa alla fina jag inte hinner träffa, (plugga), titta på film, mysa, basta, dansa, festa, äta godis, äta exotic snacks, spela tv-spel, klä ut mig, baka, läsa tidningar, fota, fika, vara kär, blogga, läsa bloggar, shoppa...


det är så jag är

Nämen tjena vilken generös uppdatering det är på den här bloggen då. Livet flyger fram. Hinner knappt med. Helgen har varit blandad. Fredagen var nervös och så, lite oregelbunden sådär. Väldigt fint att bli bjuden på för mycket donkenmat av en snäll vän efteråt. Det behövdes. Dagen efter blev det till att springa så fort man kan, varv efter varv med lite smärtande benhinnor. Sen var jag död i några timmar men lyckades ändå hitta både vinterskor och vinterjacka tillsammans med pappa. Tack, jag ska inte frysa sönder i helveteskylan i år igen.

Dagen har bestått av några timmars matte (vågen!), cupcakes, lite analyserande tjejsnack och en stel rumpa. Nu ska jag bada.


time

Lättnadens stund infann sig igår på kvällen. Det var en ganska bra dag igår, trots helveteslektionerna. Tur att man har bra vänner liksom. Dansade tre dansklasser på kvällen, fyra och en halv timma, i sträck, det var awesome. Har ont i hela kroppen idag men ack så underbart. Att SL inte sköter sig och fick mig att vänta 40 minuter i mörby c istället för 10 var däremot inte så uppskattat. Fint att jag hade sällskap via iphonen då.

Ganska meningslöst inlägg men jag gillar riskakor så det spelar ingen roll. Nu ska jag skriva en satir.

Det är nog lite för fint...


det är lite för fint

Att äta wokmiddag, att gå hand i hand genom ett mörkt och mysigt Gamla Stan, att dricka varm choklad insvept i filtar på Stortorget, att se We will Rock You musikalen, att få låna jacka att lägga över axlarna när det blir för kallt på hemvägen, att krypa ner bland dun och täcken och sova lite för länge, att springa några kilometer genom en färglad skog i höstsolen, att sitta några kvällstimmar på ett fint café på Drottninggatan och äta pasta med vänner, att krypa ner i bästis säng och sova tungt, att tassa iväg en tidig söndagsmorgon, att dansa en tretimmars dansklass med finaste koreografen Malaya, att bli så inspirerad och berörd av dans, att få tårar i ögonen när man dansar, att hitta ny drivraft, att äta prinsesstårta, att skypa med en kär vän som befinnner sig Lejonkungens världsdel.

Ja, livet känns lite för bra nu.


och mackor och vindruvor och te och kex och banan

Jag vet inte hur länge sedan det var jag åt det gamla hederliga melliset hos en kompis en vardagseftermiddag. Hur som helst så åt faktiskt jag, Fanny och Maria mellis och drack te tillsammans idag, hemma hos Maria. Det var fett värt och fruktansvärt mysigt. Ville bara säga det liksom. Och dem är också ganska så mysiga. Och förresten, visst saknar man de mysiga mellisstunderna man hade antingen i sin ensamhet eller med en kompis under hela låg- och mellanstadie perioden? Att bara gå hem efter skolan och äta (ofast alldeles för många så att man inte är hungrig till middagen) mackor. Det vill jag göra oftare. Fett chill jue.


det vibrerar

"Det känns som att ditt huvud raderar..."
"Vadå raderar?"
".........."
"Raderar??"
"Jahaa...! HAHA, jag menar vibrerar såklart!"

Fast det makear (ja, det ordet finns) ändå ingen sence ju!?

Min talförmåga har varit på tipptopp idag med en spännande blandning ord som skapar osammanhängande meningar. Antar att VRG har snurrat till det för mig med dess långa pluggnätter som även fortsätter troget ikväll /inatt. Imorgon är jag zombie.


och allt för den där kanelbullen

Sitter och har mitt ack så traditionshögtidliga pluggfekke i källaren. Ikväll är temat engelska och kultur-och idéhistoria och det spårar redan men natten är ju ung. Hur som helst tar jag några välbehövliga facebook-och bloggminuter för tillfället.

Det är nog inte många som har missat att det är kanelbullens egna dag idag. Mys. Jag har taggat hela dagen på kanelbulle och slog en pling till mamma påväg hem från skolan för att be henne köpa hem några för hemfridens skull. Efter samtalet kände jag mig ytterst nöjd och befann mig i en trevlig sinnesharmoni och lät därför tankarna vandra ytterligare mot kanelbullar och andra festligheter, lunkandes på den (jag trodde) tomma gatan. Jag blev så exalterad av tanken på bullar och börjar därför sjunga (ganska så högt och entusiastiskt) några rader ur Mohombi's Bumby Ride; "I wanna boom bang bang with your body YO! Were gonna rough it up before we take it slow, GIIRL lemme rock you rock you like a rodeooo! It's gonna be a bumpy riideeee....! (lite wailande)" I den sista meningen blir jag avbruten eftersom jag var extremt nära på att gå rakt in i en stackars gammal tant. Eftersom tanten (som säkert var jättekonservativ, för att göra saken värre) hade fått ta del av mitt lilla soloframträdande utan att jag hade varit medveten om det så kändes det sannerligen pinsamt. För det första så är min sångröst inte användbar för officella ändamål och för de andra så är det en ganska dålig och pinsam låt. Jag gav en henne iallafall en ursäktande min och hon stirrade med en ganska svårtolkad blick på mig medans jag kvickt powerwalkade därifrån (och försökte se obestörd ut). 


något fint

Det uppstår ett inre lugn hos mig efter att ha fått älta något med någon bra person över luren.


pärlor åt svin

Att man aldrig kan var tillräcklig?

stenkär

Den här veckan har jag totalt sprungit 23 km (minst) och så alla dansklasser på det. Behöver jag säga att jag är nästintill död? Kändes som att jag skulle svimma på träningen idag. Inte bra.

Men jag måste säga att jag känner mig jäkligt bra. Ehe.

Igårkväll såg vi en dansföreställning med skolan som hette Stenkär vilket kändes ganska passande och den var faktiskt himla mysig. Blev tårögd och sprudlande lycklig om vartannat. Rosanna, ponnie och jag hade taggat för fezt efteråt men fastän vi hade kirrat skjuts hem och kollat exakt hur vi skulle åka så förstör SL allt, såklart. Det var stora förseningar så vi missade bussen som vi skulle ta vid Slussen och nästa skulle inte gå förrens om en och en halv timma senare. Såååå frustrerande! Hur ska folk vilja åka med kommunaltrafiken för att rädda miljön om det hela tiden ska vara fel på någonting. För seriöst, SL förstör någonting för mig varje dag! Hur svårt kan det vara att ha ett fungerande system liksom!? Känns så ovärt att betala en massa pengar för någonting som inte funkar.

Så den kvällen blev förstörd.

Nu ska jag åka återgå till mitt döende. Tje!

mats är bra.

Sitter och pluggar kultur-idéhistoria och läser igenom mina anteckningar från lektionerna;

"Kritosynglingen från grekiska antiken: första chillskulpturen.

Det var ganska gulligt uttryckt.


RSS 2.0